Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondhatnám meg páromnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondhatnám meg páromnak, hogy nem szeretném ha ennyit inna?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok, barátom 25 és mostanában olyan szinten-már elnézést a kifejezésért- vedel, hogy balhézik :/ Rám még ez nem volt "hatással", mert amikor ilyen volt eddig elkerültem, de egyre gyakrabban issza hulla részegre magát :/ és ez nekem nem tetszik, de nem kerülhetem mindennap..igen, az utóbbi időben minden nap részeg volt...nem beszéltem vele még erről, mert nem régóta vagyunk együtt és nem tudom mennyire nézné jó szemel, hogy "beleszólok az életébe", de tartok tőle, hogy előbb vagy utóbb engem is belekever, mert olyankor elég agresszív tud lenni. amúgy mindig nagyon kedves,aranyos..és nem szeretnék véget vetni a kapcsolatunknak mert végre rá találtam egy olyan személyre mint ő. Soha senki mellett nem voltam még ilyen boldog. Egy az egyben az ideálom. és így elég nehéz a döntés :/

mit csináljak? Hogyan fogalmazzam ezt meg aránylag finoman neki? :S

2012. dec. 28. 00:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lehet vmi probléma miatt iszik, arra nem gondoltál. Elsőnek ilyenről próbálj vele beszélgetni
2012. dec. 28. 00:19
 2/11 okoska31 ***** válasza:

szerintem ez nem a finomkodás ideje.

még a végén azt hiszi, hogy nem kell komolyan venni.

persze megzsarolni nem kell, de határozottan és nem kerülgetve a forró kását kell megmondani neki, hogy vessen véget a dolognak.

2012. dec. 28. 00:20
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ha ismét balhézik, mond meg neki hogy fejezze be vagy téged veszít el. Mert nem találod azt, akivel összejöttél és akit szeretsz. Ha folytatja, akkor meg hanyagold, ne találkozz vele ne beszélgessetek, és a hiány érzete majd segit letenni a piát.
2012. dec. 28. 00:21
 4/11 anonim ***** válasza:
Itt a vége a kapcsolatotoknak szerintem. Ha nem tudja befejezni az ivást, akkor alkoholista lett és nincs mit tenni. Ha agresszív is mellé, akkor főleg baj van!
2012. dec. 28. 00:21
 5/11 anonim ***** válasza:
Semmi finomkodás. Józanul szembesítsd azzal, hogy mit csinál és ezt nem tűröd tovább. Ebből még alkoholizmus is kialakulhat, ha nem figyel akkor pedig mindenkit ellök majd maga mellől.
2012. dec. 28. 00:22
 6/11 A kérdező kommentje:

de, gondoltam a problémára és nem hiszem hogy valami baj lenne, mert nem most kezdett el inni hanem már elég régóta...amikor megismertem már akkor is hallottam róla hogy néhanéha iszik. Aztán egyre gyakrabban..mostmeg már napiszinten ilyen :(

szerintem ő már az alkoholista szintet üti :S

2012. dec. 28. 00:22
 7/11 anonim ***** válasza:

a francnak bajlódsz egy alkesszal?

nincs benne fejlődési potenciál,max lefelé.

2012. dec. 28. 00:25
 8/11 A kérdező kommentje:
mert iszonyatosan szeretem :(
2012. dec. 28. 00:25
 9/11 anonim ***** válasza:

Hih! Ez nagyon gaz. Es sajnos javulni nem fog. Ha csak be nem latja es surgosen valtoztat.

Ha nem, ne tedd tonkre mellette magad ilyen fiatalon !

2012. dec. 28. 00:36
 10/11 anonim ***** válasza:

Már ne is haragudj,de mit szeretsz egy alkoholistán,ráadásul nem is vagytok nagyon rég együtt?? Én nem kínlódnék vele,te se foglalkozz ilyen emberrel,majd elmúlik a fellángolás,és a nyakadon marad egy alkoholista! Szükséged van erre?...nem hiszem...

Ne szólj bele mennyit iszik,úgysincs értelme,az alkohol erősebb lesz mint te! Keress egy normális,józan pasit. 41/N

2012. dec. 28. 05:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!