Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondhatnám meg páromnak, hogy nem szeretném ha ennyit inna?
19 éves lány vagyok, barátom 25 és mostanában olyan szinten-már elnézést a kifejezésért- vedel, hogy balhézik :/ Rám még ez nem volt "hatással", mert amikor ilyen volt eddig elkerültem, de egyre gyakrabban issza hulla részegre magát :/ és ez nekem nem tetszik, de nem kerülhetem mindennap..igen, az utóbbi időben minden nap részeg volt...nem beszéltem vele még erről, mert nem régóta vagyunk együtt és nem tudom mennyire nézné jó szemel, hogy "beleszólok az életébe", de tartok tőle, hogy előbb vagy utóbb engem is belekever, mert olyankor elég agresszív tud lenni. amúgy mindig nagyon kedves,aranyos..és nem szeretnék véget vetni a kapcsolatunknak mert végre rá találtam egy olyan személyre mint ő. Soha senki mellett nem voltam még ilyen boldog. Egy az egyben az ideálom. és így elég nehéz a döntés :/
mit csináljak? Hogyan fogalmazzam ezt meg aránylag finoman neki? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!