Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondtam a páromnak, hogy megerőszakoltak szerintetek ezért undorodik tőlem?
17 éves lány vagyok egy fiúval egy féléve voltunk együtt mikor részegen feküdtem mellette és elmondtam neki, hogy megerőszakoltak régebben. józanul biztos nem mondtam volna el neki, szerintetek ezért most másként néz rám? undorodik tőlem? fiuk ti mit szólnátok ehhez? kérdezte ki volt én nem mondtam el a többire nem emlékszek, sajnálom.
már mással jár de én még szeretem és vajon ez is közbe játszott hogy megcsalt és most azzal a lánnyal van együtt?
Nem tehetsz róla,miért undorodna?
Talán még jobban is fog védelmezni,vigyázni rád.
Valószínűleg igen.Ezért undorodik tőled.
Én kicsivel máshogy állnék a lányhoz.De nem undorodásból.Hanem sajnálnám,és mindent megtennék,hogy elfeledje és boldog legyen.Újra bízzon a férfiakban
Hát, ha szeret téged tényleg ez nem számított volna.
És amúgy inkább szánalomra méltó nem pedig undorító.
Nekem is volt egy hasonló esetem és amikor elmondtam a páromnak azt mondta ha még félelmeim vannak a szeretkezéssel kapcsolatban akkor nem erőlteti. Szerintem ilyen egy szerető pár.
Hülyeség! Ha elhagyott akkor nem ez miatt. Ha ez miatt akkor nagyon sötét, és ne sajnáld a kapcsolat megszakadását!
Nekem ez nem lenne gond, inkább igyekeznék, hogy segítsek neked lelkileg!
F.
biztos, h nem undorodik tőled
de bennem egy másik kérdés merült fel...miért is sodrod magad ennyi veszélybe ilyen fiatalon? gondolok itt arra i, h részegen beszélgetsz egy fiúval, vagy miért nem emlékszel a történtekre...menj el pszichológushoz szerintem
köszönöm a válaszokat.
veszélyes helyzet? amikor azt mondtam, hogy nem emlékszek arra gondoltam, hogy ő utána mit mondott, az számomra pedig nem veszélyes, hogy mikor vele voltam ittam mert ketten voltunk csak és a születésnapját ünnepeltük, benne tényleg bízok nem éreztem magam mellette "veszélyes helyzetbe"de köszönöm a választ:)
"azt hittem a megerőszakolásra nem emlékszel"
akkor nem írna róla kérdést, illetve nem mondta volna el a párjának
ha nem emlékszik arra, hogy megerőszakolták, akkor egyszerűen csak nem emlékszik arra, hogy megerőszakolták
tudod, ezt az okozza az, hogy nem emlékszik arra, hogy megerőszakolták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!