Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmondtam a páromnak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondtam a páromnak, hogy megerőszakoltak szerintetek ezért undorodik tőlem?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok egy fiúval egy féléve voltunk együtt mikor részegen feküdtem mellette és elmondtam neki, hogy megerőszakoltak régebben. józanul biztos nem mondtam volna el neki, szerintetek ezért most másként néz rám? undorodik tőlem? fiuk ti mit szólnátok ehhez? kérdezte ki volt én nem mondtam el a többire nem emlékszek, sajnálom.

már mással jár de én még szeretem és vajon ez is közbe játszott hogy megcsalt és most azzal a lánnyal van együtt?

2012. dec. 16. 19:09
 1/9 anonim ***** válasza:
47%

Nem tehetsz róla,miért undorodna?

Talán még jobban is fog védelmezni,vigyázni rád.

2012. dec. 16. 19:11
 2/9 anonim ***** válasza:
20%

Valószínűleg igen.Ezért undorodik tőled.

Én kicsivel máshogy állnék a lányhoz.De nem undorodásból.Hanem sajnálnám,és mindent megtennék,hogy elfeledje és boldog legyen.Újra bízzon a férfiakban

2012. dec. 16. 19:12
 3/9 anonim ***** válasza:
80%

Hát, ha szeret téged tényleg ez nem számított volna.

És amúgy inkább szánalomra méltó nem pedig undorító.

Nekem is volt egy hasonló esetem és amikor elmondtam a páromnak azt mondta ha még félelmeim vannak a szeretkezéssel kapcsolatban akkor nem erőlteti. Szerintem ilyen egy szerető pár.

2012. dec. 16. 19:13
 4/9 anonim ***** válasza:
80%

Hülyeség! Ha elhagyott akkor nem ez miatt. Ha ez miatt akkor nagyon sötét, és ne sajnáld a kapcsolat megszakadását!

Nekem ez nem lenne gond, inkább igyekeznék, hogy segítsek neked lelkileg!

F.

2012. dec. 16. 19:16
 5/9 anonim ***** válasza:
53%

biztos, h nem undorodik tőled

de bennem egy másik kérdés merült fel...miért is sodrod magad ennyi veszélybe ilyen fiatalon? gondolok itt arra i, h részegen beszélgetsz egy fiúval, vagy miért nem emlékszel a történtekre...menj el pszichológushoz szerintem

2012. dec. 16. 19:16
 6/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

veszélyes helyzet? amikor azt mondtam, hogy nem emlékszek arra gondoltam, hogy ő utána mit mondott, az számomra pedig nem veszélyes, hogy mikor vele voltam ittam mert ketten voltunk csak és a születésnapját ünnepeltük, benne tényleg bízok nem éreztem magam mellette "veszélyes helyzetbe"de köszönöm a választ:)

2012. dec. 16. 19:19
 7/9 anonim ***** válasza:
okés, akkor félreértettem, azt hittem a megerőszakolásra nem emlkészel
2012. dec. 16. 19:21
 8/9 anonim ***** válasza:

"azt hittem a megerőszakolásra nem emlékszel"

akkor nem írna róla kérdést, illetve nem mondta volna el a párjának

ha nem emlékszik arra, hogy megerőszakolták, akkor egyszerűen csak nem emlékszik arra, hogy megerőszakolták

tudod, ezt az okozza az, hogy nem emlékszik arra, hogy megerőszakolták

2013. jan. 6. 00:35
 9/9 anonim válasza:
nem ismerem a srácot,de ha ezért elhagy,akkor még egy könnycseppet sem érdemel,nemhogy a szerelmedet.Ez egyáltalán nem undorító,sajnos ez is egy bűncselekmény..Az undorító,aki ezt tette Veled! Amúgy ha megcsalt a srác,akkor nem ezért,mert lehet,hogy anélkül is megtette volna,hogy nem tudja meg ezt rólad..Főleg ha már ilyen hamar váltott egy másik lányt.Biztos nem lesz könnyű,de próbáld őt elfelejteni.Az is lehet,hogy még az erőszakon sem tetted túl magad,azért érzed undorítónak :( Ha úgy érzed,kérj külső segítséget,sok szerencsét mindenhez ;)
2013. jan. 23. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!