Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ez a sok gondolkodás és kérdés? Miért kell ennyit agyalni?
Szenvednek itt nagyon sokan...De bele kéne gondolni h az élet nagyon rövid holnap elüthet egy busz vagy egy kamion, vagy szívrohamot kapunk és meghalunk.
Miért kell azon agyalni h most nő vagy pasi lépjen előszőr, miért kell agyalni azon h megtegyem e ezt vagy azt avagy ne, ha nem tesszük meg bánni fogjuk.
Egyszer mind meghalunk az élet nagyon rövid, amikor a pokolban vagy a mennyben leszünk akkor már b@szhatjuk.
Nem teljesen mindegy, hogy ettől vagy attól vagy az élettől milyen választ kapunk?? Egy élet így is kevés mindenhez amit meg szeretnénk tenni.
Ne gondolkodjatok annyit testvéreim!
Cselekedjetek, az idő csak pereg pereg tovább...és egyre gyorsabban!
Kockáztatni kell!
Én is ismertem egy öreg fazont mindig egészségesen élt sosem cigizett sosem pipázott és még is tüdőrák vitte el.
Igazad van kérdező, az élet rövid!
"jámbor,előzékeny,segített a rászorulókon" Nem én nem akarok Jézus lenni!
Ilyet én nem akarok csinálni.
Csak a fényt akarom elhozni az embereknek mert a legtöbben vakok a világban, csak homályosan látnak mindent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!