Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ez a sok gondolkodás és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ez a sok gondolkodás és kérdés? Miért kell ennyit agyalni?

Figyelt kérdés

Szenvednek itt nagyon sokan...De bele kéne gondolni h az élet nagyon rövid holnap elüthet egy busz vagy egy kamion, vagy szívrohamot kapunk és meghalunk.

Miért kell azon agyalni h most nő vagy pasi lépjen előszőr, miért kell agyalni azon h megtegyem e ezt vagy azt avagy ne, ha nem tesszük meg bánni fogjuk.

Egyszer mind meghalunk az élet nagyon rövid, amikor a pokolban vagy a mennyben leszünk akkor már b@szhatjuk.

Nem teljesen mindegy, hogy ettől vagy attól vagy az élettől milyen választ kapunk?? Egy élet így is kevés mindenhez amit meg szeretnénk tenni.

Ne gondolkodjatok annyit testvéreim!

Cselekedjetek, az idő csak pereg pereg tovább...és egyre gyorsabban!

Kockáztatni kell!

2012. dec. 1. 21:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Ismertem egy embert. Világ életben egészségesen élt, szigorú szabályok mellett. Erre elgázolta egy vonat...
2012. dec. 1. 21:19
 2/17 anonim ***** válasza:

Én is ismertem egy öreg fazont mindig egészségesen élt sosem cigizett sosem pipázott és még is tüdőrák vitte el.

Igazad van kérdező, az élet rövid!

2012. dec. 1. 21:21
 3/17 anonim ***** válasza:
Jól hangzik, de az egész kicsit olyan, mintha új vallást szeretnél alapítani ezzel a szöveggel:D
2012. dec. 1. 21:22
 4/17 ASOT ***** válasza:
Hállelújja! :)
2012. dec. 1. 21:23
 5/17 A kérdező kommentje:
Nem nem akarok semmiféle új vallást létrehozni.
2012. dec. 1. 21:24
 6/17 anonim ***** válasza:
Tiszta és helyes meglátás testvérem! Én is így kezdtem! Még sokra viheted ilyen mentalitással! Csak tartsd a lelket az emberekben és mutasd meg nekik, az igazán teljes életet. Aki nem mer, az nem nyer. S ezt te nagyon jól látod.
2012. dec. 1. 21:25
 7/17 LeftBehind ***** válasza:
100%
Ismertem egy fickót aki mindig kedves volt,jámbor,előzékeny,segített a rászorulókon...erre nem keresztre feszítették?
2012. dec. 1. 21:26
 8/17 anonim ***** válasza:
Igen! Igaz. Csak úgy csinálni kell, bele a közepébe! Bár tőlem aztán kérdezgetni szokták, hogy "mit csináltál már megint???":DD
2012. dec. 1. 21:26
 9/17 anonim ***** válasza:
Aki mer az nyer vagy nem de ha nem akkor szopsz de legalább megpróbáltad jah az élet rövid ezért ugy kell csinálnunk mint a kutyák amit nem lehet megenni vagy megdugni le kell hugyozni és elmenni csatlakozom a klubhoz
2012. dec. 1. 21:27
 10/17 A kérdező kommentje:

"jámbor,előzékeny,segített a rászorulókon" Nem én nem akarok Jézus lenni!

Ilyet én nem akarok csinálni.

Csak a fényt akarom elhozni az embereknek mert a legtöbben vakok a világban, csak homályosan látnak mindent!

2012. dec. 1. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!