Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem is szeret igazán? Nagyon elrontottam?
A barátommal lassan 8 hónapja vagyunk együtt, mindketten 17 évesek vagyunk. Buta voltam, oké, beleolvastam a leveleibe... Nem nem bízok benne, csak nem tudom... Mindegy, a lényeg, hogy egy haverja kérdezte, hogy neki szoktam-e én hiányozni, meg mit érez mikor tőlem eljön, mert a srác azt hitte, hogy majd majdnem belepusztul a csaj hiányába, közbe nem érez semmi ilyesmit, és kérdezte, hogy a barátom hogy van ezzel. Erre ő azt feielte, hogy nem tudja, néha hiányzok. Ez mit jelent? Attól szerethet még?
A másik, hogy mostanában elég rosszkedvű vagyok, kb úgy egy hete... Régebben is volt ilyen, de elmúlt, nem tudom most miért, de ahogy hazajövök, rámjön ilyen hülye depi féle, és kb ha aztmondja anya hogy nem rántotthús lesz hanem csirkecomb akkor azon is el tudnám sírni magam, annyira rosszul tudnak esni dolgok... Szóval kb minden nap zokogok egy órát a semmin, ezt persze a barátom nem tudja, de neki is feltűnt, hogy nincs jó kedvem, szilveszterkor nem is nagyon bújtam hozzá, mert nem igényeltem, pedig máskor én mászok rá állandóan és lógok rajta folyamatosan... Még az anyukája is megjegyezte, hogy nem látott még ilyen rosszkedvűnek... Nem tudom miért, nem történt semmi rossz, nem bánt semmi, egyszerűen csak ez van, viszont a barátom ezt nem nagyon akarja elhinni, pedig sajnos én sem tudom, hogy mi a baj... Rámehet erre egy kapcsolat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!