Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt honnan tudom meg ha én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt honnan tudom meg ha én más vagyok a pasimnak mint a volt csajai? Arra értem, hogy engem tényleg szeret-e

Figyelt kérdés
2013. jan. 4. 02:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Komolyan minden pasi ezt adja be a barátnőjének? :D

"Te más vagy mint a többi"

Hát persze,most mondja azt hogy "Te is ugyanolyan értéktelen vagy nekem mint a többi,csak azt akarom hogy tedd szét a lábad nekem minél hamarabb"

Így valószínű hogy szét teszitek a lábatokat nekik :D Ébredjetek már fel

2013. jan. 4. 03:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha te szereted.
2013. jan. 4. 03:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Képzeld, az előzőeket is tényleg szerette, csak aztán máshogy alakultak a dolgok. Legalábbis általában így szokott lenni.
2013. jan. 4. 03:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha tovább együtt lesz veled, mint az előző barátnőivel, az a legbiztosabb jele... szóval türelem. Valamiért biztos szerette az előzőeket is, de most veled van, próbálj bízni benne. Ha szeretitek egymást, ne agyalj ilyeneken, örülj, hogy együtt vagytok, és kész.
2013. jan. 4. 09:44
 5/6 A kérdező kommentje:
utolsó válasz író nagyon szépen köszönöm! :))...és igen ezen leszek ..csak nehéz :'(
2013. jan. 4. 11:37
 6/6 anonim ***** válasza:
:) Tudom, én is ilyen parázós vagyok :/ De most már kezdem megtanulni, hogy ha jönnek a negatív gondolatok, egyszerűen nem veszek róluk tudomást, lefoglalom magam mással, és arra koncentrálok, hogy szeret, nincs miért idegeskedni :) Teljesen felesleges, csak magadnak ártasz vele.
2013. jan. 5. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!