Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mostanában sokat híztam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanában sokat híztam a combomra, ami a pasimnak is kezd feltűnni. Mi legyen?

Figyelt kérdés

Mmint úgy értem... Mindig is elég combos voltam, de most kezd eldurvulni. A páromnak is feltűnt, és bár finoman, de rákérdezett. Eddig még nem találtam kifejezetten a comb fogyasztására alkalmazható egyszerűbb, otthon is elvègezhető gyakorlatokat. Valaki be tudna linkelni vmi hasonlót esetleg?

Egyébként egészségesen étkezem és eljárok futni. A barátom elfogad engem, ahogy vagyok, csak nem akarom, hogy ebből problémánk legyen, és engem is kezd zavarni. Nagyon. A válaszokat előre is köszönöm!

2012. nov. 27. 00:10
 1/9 anonim ***** válasza:
42%
futás, guggolás súlyzóval, kitörés...
2012. nov. 27. 00:16
 2/9 A kérdező kommentje:
Próbáltam... próbáltam... meg azt is. :D A gond csak az, hogy a combom még erősebb lett tőle és nem karcsúbb
2012. nov. 27. 00:19
 3/9 anonim ***** válasza:
akkor kend be paprikakrémmel és tekercseld be fóliával.. több tippem nincs..
2012. nov. 27. 00:21
 4/9 anonim ***** válasza:
meg a lófaszt,idióta.(előttem levő) azért vastagodott a combod, mert izmosodott. ami qrva jó dolog. szerintem am ne másnak akarj tetszeni főleg, hanem saját magadnak :)
2012. nov. 27. 00:30
 5/9 anonim ***** válasza:

nincsen helyi zsírégetés.

ha meg keményen ráedzel,pl súllyal guggolsz és közben megmarad a mostani tömegnövelő táplálkozásod,akkor meg izmosodhat valamennyit a lábad a zsír alatt.

mit sportolsz legalább heti 4x1 órát?

csak hogy van-e értelme bármilyen normális,edzésbéli,étrendbéli tanácsot adni mellé.

2012. nov. 27. 01:34
 6/9 A kérdező kommentje:
Heti háromszor másfél. Annyi elég? :D
2012. nov. 27. 17:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Futás elég jó edzés a hogyáshoz, 1óra hetente 3-4szer az Oké. Gugolni csak súly nélkül sok ismétlést ajánlok. Nem reklám de Rubint Rékázás napont tényleg hatásos. De a legfontosabb a kaja!!! Nincs csoki zizi, péksütike , kenyér. Így lehet látványos eredményt elérni
2012. nov. 27. 18:20
 8/9 anonim válasza:
Én úgy tudom, futásból is csak a kocogás az ami fogyaszt, az is csak akkor ha 15 percnél tovább csinálod, kb akkor kezdesz el egyáltalán zsírt égetni. Ha rendesen futsz az már erősít, és izmosít...
2012. nov. 27. 21:31
 9/9 anonim ***** válasza:

rosszul tudod utolsó.

csak zsírt a krematórium éget.

kalóriát égetünk.

és ez akkor is használódik,ha döglesz a kanapén.

vagy szerinted mitől dobog a szíved,mitől pumpál a tüdőd?:).

edzés közben több kalória ég.vili?

meg ez előtte lévő is butaságot írt.

ha kalória deficitbe rakja a szervezetét,akkor akárhány kilóval is guggol,nem tud izomtömegben nőni,mert nincs meg az a tápanyag bevitel amiből tudna.

vagy ő kivétel lenne és a levegőből izmosodik?

viszont az igaz,hogy saját testsúllyal is el lehet érni azt a terhelési szintet,mintha súllyal guggolnál.

pl az 1 lábas guggolás.

kérdező írj egy testsúlyt,hogy keressek hozzá való étrendet,meg,hogy mi az a titokzatos sportod heti 3x másfél órában.

2012. nov. 28. 02:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!