Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában sokat híztam a combomra, ami a pasimnak is kezd feltűnni. Mi legyen?
Mmint úgy értem... Mindig is elég combos voltam, de most kezd eldurvulni. A páromnak is feltűnt, és bár finoman, de rákérdezett. Eddig még nem találtam kifejezetten a comb fogyasztására alkalmazható egyszerűbb, otthon is elvègezhető gyakorlatokat. Valaki be tudna linkelni vmi hasonlót esetleg?
Egyébként egészségesen étkezem és eljárok futni. A barátom elfogad engem, ahogy vagyok, csak nem akarom, hogy ebből problémánk legyen, és engem is kezd zavarni. Nagyon. A válaszokat előre is köszönöm!
nincsen helyi zsírégetés.
ha meg keményen ráedzel,pl súllyal guggolsz és közben megmarad a mostani tömegnövelő táplálkozásod,akkor meg izmosodhat valamennyit a lábad a zsír alatt.
mit sportolsz legalább heti 4x1 órát?
csak hogy van-e értelme bármilyen normális,edzésbéli,étrendbéli tanácsot adni mellé.
rosszul tudod utolsó.
csak zsírt a krematórium éget.
kalóriát égetünk.
és ez akkor is használódik,ha döglesz a kanapén.
vagy szerinted mitől dobog a szíved,mitől pumpál a tüdőd?:).
edzés közben több kalória ég.vili?
meg ez előtte lévő is butaságot írt.
ha kalória deficitbe rakja a szervezetét,akkor akárhány kilóval is guggol,nem tud izomtömegben nőni,mert nincs meg az a tápanyag bevitel amiből tudna.
vagy ő kivétel lenne és a levegőből izmosodik?
viszont az igaz,hogy saját testsúllyal is el lehet érni azt a terhelési szintet,mintha súllyal guggolnál.
pl az 1 lábas guggolás.
kérdező írj egy testsúlyt,hogy keressek hozzá való étrendet,meg,hogy mi az a titokzatos sportod heti 3x másfél órában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!