Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmadik barátnőt hol tartsam?
Már miért lenne leribancozva????
Ha tudnád hány ilyen nő van, te jó ég, csak az erkölcsök valamiképp megtisztulnak, ha saját magunkról kell beszélnünk :)
És nem, ennek semmi köze a másikhoz.
Ezek a lányok pedig minden információm szerint nem a feleségei és ha nem tudnak egymásról (amit mint mondtam, rohadtul kétlek), akkor egyrészt idióták, másrészt akkor nem is komoly kapcsolatok.
Nem említhető egy lapon azokkal, akik rendszeres szarba sem nézik a feleségüket, vagy a családjukat.
Oh!
Én rád viszont csak,és kizárólag hányingerrel tudnék reagálni!
Szégyen,hogy vannak ennyire egoista,beképzelt,és tudatlan emberek.
De tényleg érdekel, miért tartjátok őt ostobának vagy butának?
Nekem marhára nem annak tűnik. A hülyék egyrészt nem tudnak írni, de ezt ki lehet a helyesírásellenőrzővel backelni, de fogalmazni sem tudnak.
Ő higgadt,válaszol és semmiféle olyan megnyilvánulása nem volt, ami arról árulkodna, hogy buta vagy alulművelt lenne.
Azt mondtad,nem nézed le azt,aki másképp él mint te!
De könyörgöm!
Én halottam olyat,hogy valakinek 2 barátnője volt,és nem tudtak egymásról!
Simán elképzelhető,hogy nem tudnak egymásról,mint ahogy az is benne van a pakliban,hogy szó sincs 3 barátnőről,csak szeretné a kérdező,mint ahogy írta,ez egy egyszerű provokáció,illetve kamu a részéről.
De ha nem az,én azért ítélem el,mert ha valaki nyitott kapcsolatban akar élni,akkor tegye ezt!
De a gerinctelen,illetve hazug embereket,akik átverik a párjukat,a semminél is kevesebbe nézem,az ilyen embernél,egy kalap sz@rt is többe nézek,ilyet kinyomhat bárki a budin!
"mi arról árulkodna, hogy buta vagy alulművelt lenne."
A mentalitása,felfogása miatt tartjuk annak!
Oké, de ettől még nem lesz sem rossz ember, sem unintelligens.
Egyébként mondom, általában tudnak róla. Nálunk mindenki tudott róla, de még így is ők voltak magasan azok a férfiak, akik kellettek. A jó humoruk, intelligenciájuk és ezen felüli törődésük vezetett ehhez. Nem a saját példám mielőtt valaki keveri, de családi példa, szóval ez tuti. Én nem tudnék így élni, de látom az ő életüket, így teljes.
A mentalitás nem egyenlő a butasággal!!!
Ha szemétnek tartjátok, hát annak, tök érthető reakció, de ettől még nem buta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!