Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmadik barátnőt hol tartsam?
Nektek miből derül ki az,hogy buta?
Mert számomra egyáltalán nem tűnik annak.
ma 17:04
Pont ezt mondtam én is,ahhoz túl buta lenne! :)
69-es,értelmes válaszoló meg gondolom vmi rokon lélek lehet!
bántani?
nem,itt arról van szó,hogy bizony van aki néha szimpatizálhatna a tükörrel,és rájöhetne hogy milyen undorító amit lát!
Ez tény,ebbe mi a bántás?
Megcáfolni meg igenis megcáfolnám a teóriádat,méghozzá duplán :)
Sokan vannak,akik megcsalták a párjukat: Ja,vannak,és olyanok is vannak(nem csak a mesékben),akik évekig leélnek hűségben egymás mellett,és ha visszagondolnak arra,hogy mindketten ellenálltak a kísértésnek,és nem ösztönösen dugtak orrba szájba,büszkeséggel tölti el őket!
Attól még jó ember az,aki nem tud betelni egy nővel:
Téves!Ha valaki nem tud betelni a kajával,túl sokat zabál,azt torkosnak hívjuk,ami nem egy pozitív tulajdonság!Ha egy nő nem tud betelni a faccal,azt meg r.bancnak mondjuk!Nem igazságtalanság ez egy kissé?
Messze van a jó embertől :)
Az meg hogy gyerekkel normális,az állat sem dobja el a kölykeit...de amúgy sem értem mi köze a kettőnek egymáshoz?
Ha én pl verem,megcsalom az asszonyt,de a gyerekeimet szeretem,attól én most én egy jó ember leszek?
Vagy nem értem.
# 38
Vagy egyszerűen csak provokálom azokat, akiknek erre fáj a foguk. Nagy különbség:)
ma 18:56
Én szeretném bevallani,hogy irigykedem rád!
A nőket kb semmibe veszed,megalázod,és annyi eszed van,mint amennyi nem látszik(lásd:semennyi!),nincs önkritikád,menőnek hiszed magad!
Fúúúú én nagyon féltékeny vagyok rád,lehet hogy te leszel a példaképem!
Taníts Mester!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!