Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Harmadik barátnőt hol tartsam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harmadik barátnőt hol tartsam?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm itthon és van egy kellően messze, a főiskolán. Viszont egy harmadikra is igényt tartanék, csak nem tudom hol lehetne kivitelezhető, hogy ne tudjanak egymásról.
2013. jan. 4. 14:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/80 anonim ***** válasza:
Pincében, megkötözve :))
2013. jan. 4. 16:58
 32/80 anonim ***** válasza:
szerintem kamu, a hozzászólásaiből a kérdezőnek nincs túl sok esze annyi pláne nem hogy 2 nő kombinálásán túl is meg tudja tartani a haugságait és a hűség látszatát
2013. jan. 4. 17:04
 33/80 anonim ***** válasza:

Nektek miből derül ki az,hogy buta?

Mert számomra egyáltalán nem tűnik annak.

2013. jan. 4. 17:06
 34/80 A kérdező kommentje:
Valamivel bántani kell, és ez marad az egyetlen fogás:)
2013. jan. 4. 18:28
 35/80 anonim ***** válasza:

Ez neked bántás?:)

Vergődés.

2013. jan. 4. 18:30
 36/80 A kérdező kommentje:
Nekem ugyan mindegy. Sokat nem szoroz, de addig nincs probléma, amíg néhány normális válasz is érkezik.
2013. jan. 4. 18:36
 37/80 anonim ***** válasza:

ma 17:04

Pont ezt mondtam én is,ahhoz túl buta lenne! :)

69-es,értelmes válaszoló meg gondolom vmi rokon lélek lehet!

bántani?

nem,itt arról van szó,hogy bizony van aki néha szimpatizálhatna a tükörrel,és rájöhetne hogy milyen undorító amit lát!

Ez tény,ebbe mi a bántás?

Megcáfolni meg igenis megcáfolnám a teóriádat,méghozzá duplán :)

Sokan vannak,akik megcsalták a párjukat: Ja,vannak,és olyanok is vannak(nem csak a mesékben),akik évekig leélnek hűségben egymás mellett,és ha visszagondolnak arra,hogy mindketten ellenálltak a kísértésnek,és nem ösztönösen dugtak orrba szájba,büszkeséggel tölti el őket!

Attól még jó ember az,aki nem tud betelni egy nővel:

Téves!Ha valaki nem tud betelni a kajával,túl sokat zabál,azt torkosnak hívjuk,ami nem egy pozitív tulajdonság!Ha egy nő nem tud betelni a faccal,azt meg r.bancnak mondjuk!Nem igazságtalanság ez egy kissé?

Messze van a jó embertől :)

Az meg hogy gyerekkel normális,az állat sem dobja el a kölykeit...de amúgy sem értem mi köze a kettőnek egymáshoz?

Ha én pl verem,megcsalom az asszonyt,de a gyerekeimet szeretem,attól én most én egy jó ember leszek?

Vagy nem értem.

2013. jan. 4. 18:42
 38/80 anonim ***** válasza:
32-es vagyok szó nincs bántásról, azért írtam amit írtam mert a kérdező flegma szarik mások érzéseire és dicsekszik az olyan tettével amire a legtöbben leköpnék szerintetek így viselkedik egy intelligens ember?
2013. jan. 4. 18:54
 39/80 A kérdező kommentje:

# 38

Vagy egyszerűen csak provokálom azokat, akiknek erre fáj a foguk. Nagy különbség:)

2013. jan. 4. 18:56
 40/80 anonim ***** válasza:

ma 18:56

Én szeretném bevallani,hogy irigykedem rád!

A nőket kb semmibe veszed,megalázod,és annyi eszed van,mint amennyi nem látszik(lásd:semennyi!),nincs önkritikád,menőnek hiszed magad!

Fúúúú én nagyon féltékeny vagyok rád,lehet hogy te leszel a példaképem!

Taníts Mester!

2013. jan. 4. 18:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!