Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmadik barátnőt hol tartsam?
# 40
És a szövegértés se megy. Vagy csak simán a "provokáció" fogalmát nem ismered. Igazából lényegtelen, jó úton jársz:)
"Vagy egyszerűen csak provokálom azokat, akiknek erre fáj a foguk."
Ergó?
Ezzel azt sugallod,leírom nagybetűvel,hogy IRIGYKEDÜNK rád!
Ami szerintem nevetséges!
Kinek nem megy a szövegértés,te vagy az,aki azt se tudja miről beszél :D
Három barátnő,és a kufircok helyett inkább művelődhetnél még! :)
El tudod dönteni most akkor hogy mire gondoltál? :)
Majd szólj ha sikerült,egy hétig még szabadságon vagyok,ráérek! :)
Upsz, ezt valóban elírtam. De hát ez nem meglepő ilyen ostoba embereknél...ez amolyan velejárója.
Mindenesetre örülök, hogy neked ennyi szabadidőd van. Az itteni írásaid alapján nem is csodálkozom, hogy csak a munka tölti ki és más személy egyáltalán nem:)
Rokonlélek?
Ha elolvastad volna talán, hogy miket írtam, akkor tudnád, hogy én miért nem ítélem el a kérdezőt.
Ő jó ember, vagy ha nem az, akkor az nem ebben nyilvánul meg.
Vannak ilyenek és kész.
Ettől még sem buta, sem idióta nem lesz, akármennyire is szeretnék ezt egyesek ráhúzni.
A nők pedig érte bomlanak, ez azt hiszem a tények alapján is nyilvánvaló, de ha nem, én nagyon szívesen bemutatom pár ilyen ismerősömet. Soha nem bántanának meg senkit, mint mondtam a legjobb apák és a legrendesebb és segítőkészebb emberek, akiket valaha ismertem.
Csak a nőimádatot nem tudják kordában tartani, de a nem is mindig tiszteletben volt tartva.
Ja és hogy mi köze a jó apának a jó emberhez? Hadd ne kelljen már magyaráznom...
Én csak azokat a tulajdonságokat soroltam fel, amivel általában ezek az emberek rendelkeznek.
És attól még hogy te negatívként tekinted azt, hogy valaki nem tudja egy nő mellett leélni az életét, még nem lesz az. És ezt nem lehet sem a ribancsággal, sem az evéssel egy lapon említeni.
Te le tudod. És?
Elhiheted nekem, hogy ha ezek a nők nem hülyék, akkor nagyon is tudják, hogy rajtuk kívül van más is. Csak épp azt nem tudják, hogy ki ez.
Rokonlélek már csak azért sem lehetnék egyébként, nem tudom ez kiderült-e bárki számára,mert nő vagyok. Én nem tudnék így élni, csak én el tudom fogadni, ha valaki nem olyan, mint én.
ma 19:31
ez mint szép,és jó,de te összevissza zagyválsz
a kérdező MEGCSALJA a barátnőit,hisz nem tudnak egymásról,tehát miért ne lehetne összekapcsolni a ribancsággal?!
Ha egy nő nem tudna egy férfinál megállapodni,és egyszerre 3 pasit tartana,le lenne ribancozva!
Egy pasinál akkor ez szintúgy elítélendő!
Akkor most miről beszélsz?
Szerintem a semmiről!
"De hát ez nem meglepő ilyen ostoba embereknél...ez amolyan velejárója."
Az a meglepő,hogy az ostoba szóval,pont te dobálózol! :D
# 49
Erre már tényleg csak egy facepalm képpel lehetne reagálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!