Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért elvárás a monogámia a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elvárás a monogámia a társadalomban?

Figyelt kérdés

Szerintem az ember alapvetően nem monogám, ez csak a társadalom általi kényszer amit gyerekkorunk óta "magunkba szívunk". Hol van az előírva, hogy egy férfinek csak egy nő jár, illetve fordítva? Ha valaki megkíván egy másik nőt és ez kölcsönös, akkor miért ne szexelhetnének? De tovább megyek, szerintem egyszerre lehet több emberbe is szerelmes valaki.

Az eddigi párkapcsolataimban sosem bírtam ki, hogy ne lépjek félre. A mostani páromat akivel együtt élek szerencsére nem zavarja, hogy van egy másik nő is az életemben, sőt, jó barátnők lettek amúgy. De felvállalni egy ilyen viszonyt lehetetlen, hát még mondjuk ha házasodni akarnék.

2013. jan. 4. 14:57
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
61%
Eléggé elcseszett ember lehetsz.Az állatok között is vannak olyan fajták,ahol monogámok,az emberi is egy ilyen állatfaj,ha érdekel.
2013. jan. 4. 15:15
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
-i
2013. jan. 4. 15:15
 13/36 anonim ***** válasza:
57%

"Olyan ez a dolog, mintha kitalálnák hogy csak 1 gyereke lehet mindenkinek."

Ezen mekkorát röhögtem :DD

Az érveléshez nem igazán értesz :)

2013. jan. 4. 15:16
 14/36 A kérdező kommentje:

"Ezen mekkorát röhögtem :DD

Az érveléshez nem igazán értesz :)"

Mert ez neked érvelés volt a részedről?

2013. jan. 4. 15:17
 15/36 anonim ***** válasza:
92%

"ez például miért megcsalás?"

ez abban az esetben megcsalás,ha az illető párja nem tud róla,ez esetben gerinctelenség is,de ne kanyarodjunk el a témától :)

ha tud,akkor ezt nyitott kapcsolatnak szoktuk hívni,ha már a statisztikáknál tartunk,a nyitott kapcsolatok nem valami hosszú életűek,egyik fél egy idő után normális kapcsolatot akar majd.....

2013. jan. 4. 15:19
 16/36 anonim ***** válasza:
65%
Ha egyszer átmennél az egyik cafkádhoz és azt látnád, hogy éppen két fószer tömi, mit szólnál? Kezet fognál velük?
2013. jan. 4. 15:20
 17/36 anonim ***** válasza:
62%

ma 15:17

mikor mondtam hogy érvelni fogok? :D

Oké,bocs

csatlakozom az egyik válaszolóhoz

tényleg elcseszett egy emberke lehetsz,és még unintelligens is

18/36 A kérdező kommentje:
Meg azt is szívesen venném, ha megmagyaráznátok miért nem lehet így akár gyermekeket nevelni? Mi mentünk már el közösen nyaralni, ha lennének gyerekeink akkor ők is jöttek volna velünk, nincs ebben semmi rossz.
 19/36 A kérdező kommentje:
#16 Volt rá példa. Na nem az hogy rájuk nyitottam, de nem csinálok belőle ügyet ha megkívánnak mást is. Viszont azért érdekes hogy a tisztelet hiányát nekem rójátok fel, miközben például te is így beszélsz egy nőről.
2013. jan. 4. 15:23
 20/36 anonim ***** válasza:
46%

azért mondja h cafka,mert aki eltűri,illetve ugyanezt csinálja,azt ezzel a jelzővel illetik,rólad már nem is beszélve,tipikus falusi proli,aki azt hiszi menő a beteg felfogásával,de tükröt sosem tartana maga elé,még ő van kiakadva

szánalmas.....

2013. jan. 4. 15:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!