Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi az a mondat, amivel egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a mondat, amivel egy nagyon okos, tanult embert le lehet venni a lábáról?

Figyelt kérdés

Ami meglepő, de nem közönséges (szexuális utalásokat egyelőre még nem szeretnék), szokatlan, és amitől egyből randira hív.

Vicces válaszoktól nem sértődöm meg, de a tapló beszólásokat most hanyagoljuk.

2013. jan. 4. 09:37
1 2 3
 21/27 anonim válasza:

# 20 vagyok.

A latin közmondásokból itt egy pár. :)

[link]

2013. jan. 4. 12:36
 22/27 A kérdező kommentje:
Köszi. Diversitas delectat. Ezt fogom neki előadni :)
2013. jan. 4. 13:25
 23/27 anonim válasza:

Na ez jó választás. :)

Légy vidám és jó kedvű. Ez a jó hozzá állás.

Örülök, hogy segíthettem és szerencsés az az azt az ember akit kiszemeltél.# 20-as és # 21-es voltam. :)

2013. jan. 4. 13:43
 24/27 anonim ***** válasza:
Ja, szerintem is ezt mondd neki, aztán meg majd elküld a meretrix vita-ba!
2013. jan. 4. 13:45
 25/27 anonim ***** válasza:
Egyébként beszél a pasi latinul?
2013. jan. 4. 14:35
 26/27 anonim ***** válasza:

Szerintem egy ilyen helyzetben azzal lehet nyerni, ha más vagy, mint a felesége. Ha az asszony latin tanár, akkor ezekkel az idézetekkel nem igen fogod levenni a lábáról! :-)

Arra gondolok, hogyha például a nő mogorva penészvirág, akkor legyél vicces, sugárzóan vidám. Vagy ha az asszony állandóan köldökig kivágott ruhákat hord, akkor őt valószínűleg egy másik hasonló dekoltázs nem fogja meghatni. Ha a feleség ápolatlan és kövér, akkor sokkal nagyobb esélyed van azzal, hogy jó az alakod és csinos vagy, mint amekkora akkor lenne, ha egy bombanővel élne. Szerintem a hűtlen pasik akkor csalják meg a feleségüket, ha valami olyat találnak, ami a házasságukból/párjukból hiányzik.

2013. jan. 4. 19:08
 27/27 A kérdező kommentje:

Szerintem egy idézettől nem fog megijedni, ha nem is latinos.

Az biztos, hogy más vagyok, mint az asszony, teljesen az ellenkezője.

A jelenlegi probléma az, hogy a nő nélkül nem sok esélyünk van összefutni. De reménykedem.

2013. jan. 4. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!