Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a mondat, amivel egy nagyon okos, tanult embert le lehet venni a lábáról?
Ami meglepő, de nem közönséges (szexuális utalásokat egyelőre még nem szeretnék), szokatlan, és amitől egyből randira hív.
Vicces válaszoktól nem sértődöm meg, de a tapló beszólásokat most hanyagoljuk.
Na ez jó választás. :)
Légy vidám és jó kedvű. Ez a jó hozzá állás.
Örülök, hogy segíthettem és szerencsés az az azt az ember akit kiszemeltél.# 20-as és # 21-es voltam. :)
Szerintem egy ilyen helyzetben azzal lehet nyerni, ha más vagy, mint a felesége. Ha az asszony latin tanár, akkor ezekkel az idézetekkel nem igen fogod levenni a lábáról! :-)
Arra gondolok, hogyha például a nő mogorva penészvirág, akkor legyél vicces, sugárzóan vidám. Vagy ha az asszony állandóan köldökig kivágott ruhákat hord, akkor őt valószínűleg egy másik hasonló dekoltázs nem fogja meghatni. Ha a feleség ápolatlan és kövér, akkor sokkal nagyobb esélyed van azzal, hogy jó az alakod és csinos vagy, mint amekkora akkor lenne, ha egy bombanővel élne. Szerintem a hűtlen pasik akkor csalják meg a feleségüket, ha valami olyat találnak, ami a házasságukból/párjukból hiányzik.
Szerintem egy idézettől nem fog megijedni, ha nem is latinos.
Az biztos, hogy más vagyok, mint az asszony, teljesen az ellenkezője.
A jelenlegi probléma az, hogy a nő nélkül nem sok esélyünk van összefutni. De reménykedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!