Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a mondat, amivel egy nagyon okos, tanult embert le lehet venni a lábáról?
Ami meglepő, de nem közönséges (szexuális utalásokat egyelőre még nem szeretnék), szokatlan, és amitől egyből randira hív.
Vicces válaszoktól nem sértődöm meg, de a tapló beszólásokat most hanyagoljuk.
# 6/9
"Asperius nihil est humili, cum surgit in altum."
Ez mekkora! :-D Engem biztosan levenne a lábamról!!!
Egyébként azt jelenti: A serkéből lett tetü jobban csíp
Nagyon köszönöm a válaszokat. Tudom, hogy varázsmondat nem létezik :)
Egy bizonyos személyről van szó :)
A latin mondatot biztosan megnéztem volna előbb, mielőtt a fülébe súgom :D :D
A feleségét nem szívesen kérdezném meg..... XD
14-es, ez de nagy! :D
Jól hangzik, szerintem egyből belém is szeret :D :D
Nem vadászok, nem is szoktam, egyáltalán nem vagyok az a típus. De ez a pasi rettentően vonz. Ha szereti a nejét, úgyis le fog koptatni. De legalább megpróbálnám.
Dekoltázzsal baj van, nem igazán van mit beleraknom, sajnos :D
Lassuk csak...
Tudtad, hogy a madar az asz?
Mennek veled randira man, te mire varsz?
Amugy meg mirol beszelunk...
Na lásuk csak. Nyilván azt akarja, hogy randira hívja.
Ha az a tanult okos ember randira hívta volna akkor nem tenné fel a kérdést. Tehát valami bibi van a dologban.
Bár varázs mondat tényleg nincs, de mi férfiak a nő viselkedését igen csak figyelembe vesszük (persze ha igazán érdekel). Amit tudsz csinálni, hogy uralkodj magadon és egy egyértelmű jelet küldj neki, hogy tudja zöld a lámpa. Ha szeszélyes vagy és kiszámíthatatlan akkor várhatod, hogy mikor fog randira híni. Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!