Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti szeretitek az okos csajokat, akinek számít a jövője? 16/L
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat!:)2012. nov. 24. 23:31
1/25 anonim válasza:
Én csak az okos csajokat szeretem,és remélem nem vagyok egyedül!
3/25 anonim válasza:
Persze.Melyik az a hülye aki nem szeretné az okos értelmes lányokat?:D Csak kár hogy kevés van belőlük:D
21/F
4/25 anonim válasza:
ha okos és nem okoskodó akkor igen, szeretjük:)
19/F
6/25 anonim válasza:
Azért ez kicsit relatív, de lényegében igen :D
8/25 anonim válasza:
nekem 130 felett van az IQ-m:)
akkor engem sokan fognak szeretni remélem:)
24n
9/25 anonim válasza:
Óh, én nagyon keresek egy igazi, aranyos értelmes lányt, de már azt hittem kihaltak :(
(Mármint nem azokról beszélek akik igaz okosak, de úgy néznek ki mint egy 60 éves biológiatanárnő és a viselkedésük mégrosszabb)
10/25 anonim válasza:
Igen, ez a legeslegfontosabb. Ha ezzel dicsekszik, az nem, mert szerintem onnantól már nem okos. Az okos lány nem dicsekszik, csak leülök vele beszélgetni és leesik az állam:)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!