Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, ti szeretitek az okos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti szeretitek az okos csajokat, akinek számít a jövője? 16/L

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat!:)

2012. nov. 24. 23:31
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

jól van már zsenikém:)

amúgy meg a férfiak legyenek az okosabbak, ne a nők

úgyis ők többet keresnek

2012. nov. 26. 12:44
 22/25 anonim ***** válasza:

19 vagyok:

Szerintem nem borzalmas, nem vagyok egy nyelvtan-náci, éppen ezért, ha látok egyet, igyekszem kiszúrni a helyesírási hibáit.

Egyébként, ha nálam okosabb és nálam butább nőből kell választani, a nálam okosabbat választanám. De a legeslegjobb az, akivel nagyjából egy szinten vagyunk, így izgalmas társasozni...:D

2012. nov. 26. 16:17
 23/25 anonim ***** válasza:

van egy levelezési lista, oda kellene belépned, az is tele van ilyen helyesírási szakértőkkel:)

véletlenül nem vagy tag?:)

2012. nov. 27. 07:54
 24/25 anonim ***** válasza:

Nem vagyok, és nem is leszek.:)

Mivel úgy gondolom, a nyelv egy organikusan fejlődő dolog, a helyesírási szabályok jelentősége viszonylagos. Kifejezetten csak a nyelvtan-nácikba szoktam belekötni, szeretem akasztani a hóhért...:D

Hogy ne legyen nagyon OFF: Továbbra is szeretem az okos lányokat, de apróbb helyesírási hibákat elnézek.:D

2012. nov. 27. 11:00
 25/25 anonim ***** válasza:
amúgy kedves kérdező, te miből gondolod, hogy okos vagy? Mert az, hogy mondod, önmagában nem elég. Egy párkapcoslatot és képesnek kell lenned fenntartani, már pedig ha folyamatosan te akarsz lenni az okos, meg az az ember akinek mindig igaza van, akkor a pasikáid elég hamar el fognak téged küldeni meleg éghajlatra. :)
2012. nov. 27. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!