Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti szeretitek az okos csajokat, akinek számít a jövője? 16/L
jól van már zsenikém:)
amúgy meg a férfiak legyenek az okosabbak, ne a nők
úgyis ők többet keresnek
19 vagyok:
Szerintem nem borzalmas, nem vagyok egy nyelvtan-náci, éppen ezért, ha látok egyet, igyekszem kiszúrni a helyesírási hibáit.
Egyébként, ha nálam okosabb és nálam butább nőből kell választani, a nálam okosabbat választanám. De a legeslegjobb az, akivel nagyjából egy szinten vagyunk, így izgalmas társasozni...:D
van egy levelezési lista, oda kellene belépned, az is tele van ilyen helyesírási szakértőkkel:)
véletlenül nem vagy tag?:)
Nem vagyok, és nem is leszek.:)
Mivel úgy gondolom, a nyelv egy organikusan fejlődő dolog, a helyesírási szabályok jelentősége viszonylagos. Kifejezetten csak a nyelvtan-nácikba szoktam belekötni, szeretem akasztani a hóhért...:D
Hogy ne legyen nagyon OFF: Továbbra is szeretem az okos lányokat, de apróbb helyesírási hibákat elnézek.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!