Mennyire szeretitek az okos pasikat?
buta pasival akkor se kezdenék ha ő lenne a ...hmm,nemtudok példát,egy "sztár" se tetszett sose,nem a külsejébe szeretek bele egy pasinak:D
bár tény h párom jóképű is az okossága mellé,de ha buta lenne hiába lenne jóképű is...
Én az arany középút vagyok, ne legyen túl okos sem, mert akkor úgy érezném hogy mindig kioktat, pedig én sem vagyok buta, viszont ne legyen buta sem, vagyis nem okos, mert az meg idegesítő egy idő után.
Amúgy meg relatív hogy ki okos, meg kevésbé okos. Egy 8 általánossal rendelkező is lehet nagyon okos, érthet sok mindenhez, és egy diplomás is lehet buta.
Alapfeltétel nálam, hogy a férfi okos legyen. Csak így tudok rá felnézni.. Ami azt illeti, és sem tartom magam túl butának vagy műveletlennek, és nem akarom, hogy a párom nálam kevesebb legyen. A pénz, kocsi, lakás nekem nem számít.. csak értelmes legyen.
Számomra az intelligencia az élethez való hozzáállásban és személyiségben nyilvánul meg. Túl sok dolog van a világban, hogy mindenről mindent tudjon, de legyen érdeklődő, lássa át a dolgokat, és legyen képes önálló vélemény alkotására. Ne legyen befolyásolható, de lássa be, ha másnak van igaza! Egy kérdést úgy járjon körül, hogy minden nézőpontból megvizsgálja, és alkosson saját képet a világról.
Az alapműveltsége persze legyen meg, de elég ha a saját portáján császár:) És ami számomra még fontos: ne legyen szükségtelenül trágár, és ne legyenek primitív poénjai.. ez mondjuk személyiségfüggő, de intelligenciához kötve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!