Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire helytálló ez a mondat? Ti is így vagytok vele?
Figyelt kérdés
Inkább rövid ideig légy boldog azzal, akit szeretsz, mint egy életen át azzal, akit csak kedvelsz.2012. nov. 22. 12:54
1/7 A kérdező kommentje:
Természetesen párkapcsolatra értve.
2012. nov. 22. 12:54
3/7 anonim válasza:
Én nem így vagyok vele. Ha a kettő közül kell választani (nem tudom amúgy miért nem lehet egy életen át együtt lenni azzal akit szeretek) akkor is inkább egy életen át azzal leszek akit csak kedvelek. Bár én kissé párkapcsolat függő vagyok.
L/19
4/7 anonim válasza:
Nálam helytálló. Inkább vagyok egyedül, semmint nem a megfelelő társsal.
Azért a "rövid ideig légy boldog" mondatrészt sokan értelmezik úgy, hogy "rövid ideig boldogan, rózsaszín ködben, aztán boldogtalanul", na ebbe sem mennék bele.
5/7 anonim válasza:
Kicsit furcsa a megfogalmazás, nem tudom magamra értelmezni. Eleve nem tudnék boldog lenni olyannal egy életen át, akit csak kedvelek, úgyhogy persze, hogy az első lehetőséget választanám. De ha boldoggá tenne, hogy olyannal élem le az életem, akit kedvelek (ahogy az idézetben is írva van), akkor meg biztos inkább az életre szóló boldogságot választanám a rövidtávú helyett.
6/7 anonim válasza:
Inkább leszek egyedül életem végéig,mint hogy megint kockáztassam a szakítás fájdalmát azzal,akit szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!