Ezek az újabb krva okos telefonoknál miért van az, hogy kb 3 mondat után már 2 sms-nek számolja?
Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 20:49
1/11 anonim válasza:
Kapcsold ki h ne engedélyezzen ékezeteket, akkor többet enged.
2/11 anonim válasza:
"Ezek az újabb krva okos telefonoknál" 10 éves nokiáknál is ilyen volt, ha nem kapcsoltad ki a ékezetet akkor 2-3 sms-ként ment el a 160 karakter
3/11 anonim válasza:
Ne írj ő-t és ű-t. Akkor nem vált unicode-ba. Ha mégis, akkor nem jó telefont választottál.
4/11 anonim válasza:
Nem kell feltétlenül ékezet nélkül írni, csak egyszerűbb karakterkódolásra kell állítani az sms-eket.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!
2011. júl. 14. 21:06
6/11 anonim válasza:
nekem ide kérdésem lenne...nagyon magas a telefonszámlám,pedig szinte semmit nem csinálok,csak smst írok és arra is 30 ingyen van...többet nem is nagyon írok,mégis magas...hogyan állapítjátok meg,hogy hány smsben küldtétek el az adott szöveget? hol lehet ezt megnézni?
nokia 5310-em van...
7/11 anonim válasza:
Amikor írod, akkor a jobb v bal felső sarokba jelzi valamilyen formában. Pl az enyém 81/1 és ha átlépek valamennyit- nem tudom mennyit enged, akkor nemtom 560/3-at ír
8/11 anonim válasza:
1000/1-ről indul és 930-nál vált 2re..akkor ez azt jelzi,hogy hány smsben küldi el???? oO én eddig ezt figyelmen kívül hagyva 160-nal számoltam magamnak a karaktereket..akkor ez a bibi?!
9/11 anonim válasza:
Igen akkor ez a bibi, te is kapcsold ki az ékezeteket, v vki írta h elég egyszerűbbre váltani. Mert alapból mindenféle francia karaktereket stb enged ezek blokkolják.
10/11 anonim válasza:
nagyon szépen köszönöm:) korlátoztam a karaktertámogatást,így már 160-nal számol..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!