Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hinnétek neki vagy nem?

Figyelt kérdés
Van egy nő és egy férfi. Megismerkednek egy társkereső oldalon. A férfi írt a nőnek. Majd egy pár levél váltás után fotót is cseréltek aztán telefonszámot. Majd találkoztak. A randevú nagyon jól sikerült. Puszin kívül más nem történt. Majd egy ideig nem találkoznak. A férfi az első randin elmondja, hogy nemrég van túl egy kapcsolaton. Még nem igazán sikerült lezárnia. Azon van. Mivel a volt ex nem érti meg nem akar már tőle semmit. Aztán a nő ír neki, hogy ha gondolja a férfi írhat néha pár sort. Aztán erre a férfi írogat a nőnek. Szép lassan kialakul újra a kommunikáció közöttük. Majd következik a 2.randi. Aztán kb 1hónap múlva a 3. és így tovább. Idővel eljutnak a napi levélváltásig. A randik meg sűrűsödnek kb 2 hetente. Nem egy városban laknak. A nő közben megtalálta a férfit több társkeri oldalon. Aztán a nőnél jön egy váratlan hívás a férfi volt ex-től. Majd a nő beszél a férfival. Aztán találkoznak és megbeszélik a dolgot. A férfi azt mondja a nőnek, hogy az exé-hez nincs köze.
2009. aug. 26. 18:47
 1/6 A kérdező kommentje:
Elnézést, hogy hosszú lett.
2009. aug. 26. 18:48
 2/6 anonim ***** válasza:
egyértelműen nem
2009. aug. 26. 19:30
 3/6 A kérdező kommentje:
Ha megkérhetnélek kifejtenéd bővebben?
2009. aug. 26. 19:37
 4/6 anonim ***** válasza:

én sem. tuti van közük egymáshoz, másképp miért hívná? plusz mit keres a több társker. oldalon? kicsit szélhámos szaga van a dolognak, bocsi.

vigyázz magadra!

2009. aug. 26. 19:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen nehézkes volt a kapcsolatom az akkori férjemmel és nem hittem a többieknek körülöttem, hogy hagyjam a francba. Lett egy lányunk, fél évig tartott ki mellettünk (társkeresőn talált újabb csajt) és elment. Nem az én hibám, hisz minden nőjét elhagyja, én azt hittem engem nem fog. Most magamra maradtam egy gyerekkel és találtam olyan embert aki ENGEM szeret, senki mást, a gyereket elfogadja és nem kellenek kompromisszumok meg gyomorgörcs, h úristen épp kivel van (ex). Sztem nyelj egyet és lépj tovább, különben úgy jársz ahogy én, ez az ügy nem tiszta és azt mondenki megérdemli, hogy valakinek ő legyen az EGYETLEN.
2009. aug. 26. 20:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Megpróbálok vigyázni magamra!! Nagyon sokszor beszélünk telefonon. Illetve levelezünk. Igen mindenki megérdemli, hogy legyen egy olyan személy akinek csak ő az egyetlen. Most beszéltem a barátnőmmel. Ő csak annyit tudott mondani, hogy még ne adjam fel. Remény hal meg utoljára. Igazából még együttlét nem is volt.Mivel nekem van egy kis nőgyógyászati problémám. Már akkor megvolt mikor megismertem. 3hónapja ismerjük egymást.
2009. aug. 26. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!