Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire igaz, hogy a nők a barom férfiakat választják párkapcsolat gyanánt?
Jogos. :D
De éppen azért érdekelt volna, hogy a nők tényleg buknak a barom férfiakra, vagy ez csak megint típus függő dolog. :)
rossz körökben mozogsz...ennyi...
de hogy én mennyire rühellem az általánosítgató kérdéseket...mielőtt kiírod, miért nem keresel rá? annyi ilyen kérdés van itt fent, hogy már meg sem lehet számolni...
Nem tudom, hogy az általánosítgatást rám értetted-e Blair, de én nem (nem akarok annak tűnni) általánosítgattam. Szimplán csak a kezdeti lendületből írtam ki a kérdést, hogy választ kapjak rá hogy, hogy van ez, mint van ez. :)
Épp azért érdekelne, hogy ha tényleg így van ez, akkor nekem kell vagy így, vagy úgy személyiségileg megváltozni, hogy párra leljek, mert ahogy a 2. oldalon írtam, az olyan srácok tudtommal nem "annyira" kelendő áruk.
szerintem ez "nők a barom férfiakat választják" elég "általánosan" hangzik, de nem is ez a lényeg.
a kérdésre válaszolva szerintem 50-50 az arány...van aki azt választja és van aki nem. és speciel utálom a barmokat és mindig is a normális, nem önelégült, nem beképzelt és még sorolhatnám pasik társaságát kedveltem.
Rám pl. semennyire nem igaz :D Barátom kitűnő tanuló, és nála kevés kedvesebb embert ismerek :D nem barom se értelmileg, se viselkedésileg :D
18L és 19F a barátom
Nem arra gondoltam, és nem is a pasidnak szántam, hogy barom. :D
Azt akartam mondani, hogy benne volt egy olyasfajta önbizalom + magabiztosság, ami mellette még legjobban a bunkó pasikban mutatkozik meg, de a pasid nem bunkó. (szerintem, de nem is ismerem :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!