Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után a nők miért festik más színűre a hajukat?
Másfél éves kapcsolatom volt. Szőkeként kezdtem , és szakítás után is szőke vagyok.
Honnan van az információd. Szerintem téves.
Bár én csak 1x csináltam ilyet, nem jött be a szőke style :)
2. voltam
én 3 olyan lányt ismerek aki átfestette a haját...
de az a ciki, hogy olyan színűre festette amilyen színű az exének az új barátnője.
Komoly kapcsolatok után szokták a lányok a hajukat átalakíttatni. Ez nem feltétlenül festést jelent, de sokan érzik úgy, hogy le kell vágatniuk pl. A legtöbben ilyenkor vállalnak be extrém változtatásokat.
Amúgy meg - bár ezt csak hallomásból tudom, szóval bárki megcáfolhat benne, ha bizonyosat tud - a hajszálakban rengeteg dolog tárolódik, ergo beleíródik a "történetünk" (ez, ha jól tudom, a szervezetben az idő alatt képződő anyagokra/a bevitt dolgokra vonatkozik). Ha valaki hajat vágat, akkor megszabadul ettől a "történettől".
Nos... ezt több forrásból is hallottam már, de lehet, hogy van benne valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!