Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az első szerelmetek?
Titok,az ember ilyet nem ad ki-már ha jelentett a számára AZ ADOTT EGYÉN VALAMIT..
(44N)
-Miért is kérded, csak nem leakarod útánozni a srácot:DD
Ha elfogadsz egy javaslatot:nem teszed, mert ha kiderül a turpisságod, az nagyon kínos lesz számodra, és azt a nőt is elveszíted aki erre rájön..
Középsuliban ismertem meg. Részemről szerelem volt első látásra. 1 évig csak plátói volt a dolog. Nagyon jó pasinak számított a suliban, szóval nálam el sem volt képzelhető, hogy valaha rám néz úgy. Aztán amikor nem vártam leszólított. 3 évig voltunk együtt (15-től 18 éves korunkig). Én egész idő alatt fülig szerelmes voltam belé, és az egész kapcsolatunk olyan volt, mintha valami szerelmes amerikai tinifilmbe csöppentem volna. Végül a távolság miatt szakított velem anno.
Ha most összefutnánk, akkor biztosan feltépné a régi sebeket. Ezt pedig nem szeretném.
Második, harmadik: köszi a választ :))
Első: nem igazán értem mi bajod. Nem akarok senit leutánozni, csak egy kicsit nosztalgiázni. Egyébként ez egy anonim oldal, nem kötelező válaszolni. Hidd el, semmi hátsó szándékom nem volt.
Tökéletes :)
13 éves voltam, mikor összejöttünk, ő 17, két évet voltunk együtt. Olyan volt, amit a könyvek írnak, virágot hozott, ha találkoztunk, mindig meglepett valamivel, hercegnőként kezelt. Pont annyit várt tőlem, ami ennyi idősen normális.
Elég régen szakítottunk már, amit ő sosem volt hajlandó elfogadni, azóta is állítja, hogy engem szeret, nincsen nálam jobb. Maga a kapcsolat nagyon szép emlék, de nem akarok vele találkozni, mert tudom, hogy a szakítás rengeteg fájdalmat okozott, látni őt, úgy, hogy még mindig küzdeni akar értem, hogy továbbra sincsen túl rajtam... Valószínűleg én nem lennék túlzottan feldobva.
Hetes: írtam privit :D
Nyolcas: sajnálom, hogy így alakult :(( Több szerencsét a későbbiekben
Kilences: Igen, nekem is valami hasonló volt :D azóta persze szétmentünk, és már elmúlt, de jó rágondolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!