Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az mennyire igaz, hogy a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Blazer X kérdése:

Az mennyire igaz, hogy a nők a barom férfiakat választják párkapcsolat gyanánt?

Figyelt kérdés
Vagy ez csak a fiatal korosztályra jellemző?
2013. jan. 3. 14:50
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
#10: Akkor meséld csak szépen, hogy miért dübörög a prostiipar soha nem látott mértékben, annak ellenére, hogy rengeteg prosti van, és az áraik is az égben vannak? 20 éve nagyapám adott egy lila papír 500-ast a csajnak, és egész este, hajnalig vele volt. Most meg 1 óra annyi reálértéken......
2013. jan. 3. 15:18
 12/32 anonim ***** válasza:
miért nem fosod le? Nem tök mindegy? Mindenki válasszon valamit, aztán kussoljon és örüljön, hogy van lyuk a valagán szerintem :)
2013. jan. 3. 15:18
 13/32 anonim ***** válasza:
egy előző kérdésnél másként vélekedtek a férfiak.. ott még nagyban elvoltak, h nem undorodnak a feleségüktől, és én voltam a rossz, h nem akarok szülni.. akkor döntsétek már el, h feleség vagy k.rva:D
2013. jan. 3. 15:19
 14/32 anonim ***** válasza:
Akinek nincs feleség/barátnő, annak ku.rva. Egyre kevesebbeknek van barátnőjük, és egyre többeknek a ku.rva, vagy a kezük.
2013. jan. 3. 15:23
 15/32 anonim ***** válasza:
Rosszul állsz hozzá, a népesség 99.9%-a barom, mindegy, hogy nő vagy férfi, hát meg is találják egymást. Én tényleg nem értem miért akadsz ezen fenn?
2013. jan. 3. 15:27
 16/32 anonim ***** válasza:

Max dugásra, párkapcsolatra már nem hinném. De minthogy manapság sajnos sok a csak dugni akaró ember, inkább csak egymás mellett maradnak emiatt, minthogy tudatos párkapcsolatot alakítsanak ki. Ezt a tini (15-17 éves) korosztályra értem leginkább. Bár felnőttek közt is akad.

F24

2013. jan. 3. 15:31
 17/32 A kérdező kommentje:

Na ácsi ácsi!

Én nem akadtam fenn semmin, és köszönöm az eddigi válaszokat. :)

#5-ös: Nem vagyok irigy csak szeretném megtudni, hogy ez kell ahhoz, hogy végre legyen barátnőm, mert tudtommal aki nyuszi, félős, magába forduló, stb. az tuti biztos élete végéig egyedül marad, ha nem változik meg a hozzáállása a dolgokhoz, vagy rosszul tudom?

2013. jan. 3. 15:34
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul tudod. Mintahogyan neked sem csak egy bizinyos nőtípus tetszik, úgy a nőknek sem mindig ugyanaz a pali kell. Szerintem előbb-utóbb találsz majd valakit, és erről a kérdésről meg fog változni a véleményed.
2013. jan. 3. 15:38
 19/32 A kérdező kommentje:

Remélem, hogy igazad lesz, de ez nem vélemény hanem csak kérdés. A kérdésem alapja innen származik: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

A 2. oldali résznél van felsorolva néhány dolog, azért is kérdeztelek meg titeket, hogy mi erről a véleményetek.

2013. jan. 3. 15:41
 20/32 anonim ***** válasza:

Szerintem meg a női szótárban

barom = "kerüld el messzire az illetőt"

Szóval hogy is jön itt képbe a párkapcsolat?:D

2013. jan. 3. 15:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!