Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire igaz, hogy a nők a barom férfiakat választják párkapcsolat gyanánt?
Max dugásra, párkapcsolatra már nem hinném. De minthogy manapság sajnos sok a csak dugni akaró ember, inkább csak egymás mellett maradnak emiatt, minthogy tudatos párkapcsolatot alakítsanak ki. Ezt a tini (15-17 éves) korosztályra értem leginkább. Bár felnőttek közt is akad.
F24
Na ácsi ácsi!
Én nem akadtam fenn semmin, és köszönöm az eddigi válaszokat. :)
#5-ös: Nem vagyok irigy csak szeretném megtudni, hogy ez kell ahhoz, hogy végre legyen barátnőm, mert tudtommal aki nyuszi, félős, magába forduló, stb. az tuti biztos élete végéig egyedül marad, ha nem változik meg a hozzáállása a dolgokhoz, vagy rosszul tudom?
Remélem, hogy igazad lesz, de ez nem vélemény hanem csak kérdés. A kérdésem alapja innen származik: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
A 2. oldali résznél van felsorolva néhány dolog, azért is kérdeztelek meg titeket, hogy mi erről a véleményetek.
Szerintem meg a női szótárban
barom = "kerüld el messzire az illetőt"
Szóval hogy is jön itt képbe a párkapcsolat?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!