Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg vannak olyanok, akiknek ilyen az életük?

Figyelt kérdés

"Egy nap valaki feleségül vesz.

Elég kedves lesz és ez nagyon

boldoggá fogja tenni a szüleimet.

Az első évben egyfolytában szeretkezünk.

A másodikban és harmadikban

egyre kevesebbet és kevesebbet...

De éppen mielőtt kellőképpen

megutáljuk egymást teherbe esek.

Gondját viselem a gyerekeknek, kitartok

az állásomhoz, fizetem a hiteleimet...

Egy darabig meglesz az egyensúly.

Aztán, nagyjából 10 év

múlva lesz egy afférja,

mivel én túl elfoglalt

és fáradt vagyok...

Rájövök.

Megfenyegetem, hogy megölöm

őt... a szeretőjét... Magamat.

Túl leszünk rajta.

Néhány évvel később, lesz neki még egy.

Ezúttal tudomást sem

veszek róla, mert...

nagy hűhót csapni úgy tűnik nem éri meg.

És így élem a hátralévő napjaimat...

Néha azt kívánva bárcsak más

élete lehetne a gyermekeimnek...

Máskor meg titokban elégedett,

hogy a pontos másolataimmá válnak."

2013. jan. 3. 11:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen,tényleg vannak.Az emberek jelentős százalékának sajnos így alakul az élete.
2013. jan. 3. 11:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Elég sok ilyen nő van, sajnos
2013. jan. 3. 11:58
 3/7 A kérdező kommentje:

Nagyon durva!

A legjobb barátnőmnek is így alakult,egymásba szerettek,összeházasodtak,megkezdődtek a problémák,aztán megszülettek a gyerekeik,ők valahogy újra összehozták a barátnőméket,aztán felszedett,ducibb lett,a párja megcsalta,a barátnőm az idegondozó rendszeres látogatója lett,az antidepresszánsok miatt már szinte kommunikálni sem lehet vele......nagyon sok olyan kapcsolatot látni,ami nem harmónikus.

2013. jan. 3. 11:59
 4/7 anonim ***** válasza:
a gyerek mindig bajt hoz, nem jöttetek még rá?:D
2013. jan. 3. 12:11
 5/7 anonim ***** válasza:
52%
But mi lehet az ok? A rohanás és a megalománia. A fogyasztói tsr tipikus gyík, agyhasználat nélküli mindennapjai. PL nem véletlen volt régen ismerkedési, udvarlási időszak. Nem úgy mint most, hogy mindenki egyből koor összevissza, odaköltözik, összevesznek, Barátok közt, minden van. Én lenézem kegyetlenül a mai fogyasztó gondolkodású parasztot.
2013. jan. 3. 12:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Az emberek többségének ilyen az élete. Csak nem mindegy, hogy fogja fel. Lehet, hogy kicsit hímsovinisztának tűnik, de régen (még 30-40 évvel ezelőtt is) a nők tudomásul vették, hogy a férfit nem lehet birtokolni és szerintem nagyjából boldogan éltek a családanya-szerepükben. Azért akkor is voltak boldogtalan nők, nem azt mondom, hogy nem volt családon belüli erőszak, meg nem bántotta őket, hogy a férjük megcsalja, de örültek, hogy van férjük, és eltartja őket. És ez a varázsszó, ugyanis azóta vannak a nagyobb problémák, meg ez az elveszettség, amióta a nők egyenrangúak. Azóta nem találjuk a helyünket, a mostani 20-30-as korosztálynak már az anyja is emancipált nő volt, nem látott olyan mintát, hogyan lehet családanyaként boldognak lenni.

Nem tudom, hova vezet ez, de én egyedül nevelem a gyerekem majdnem születése óta és csak néha érzem, hogy állandó kapcsolatra lenne szükségem. A férfiak sem tudnak mit kezdeni magukkal, mert a klasszikus férfi-családfenntartó modell megszűnt létezni. Nem érzik eléggé fontosnak magukat és ezért is hűtlenkednek. De persze nemcsak ezért. Szóval kérdésedre a válasz: igen, a legtöbb nőnek ilyen az élete és akiken nem látszik, azok nagy részének is ilyen. Ismerek több olyan házaspárt, hogy kifelé játsszák a nagy happy-t, közben meg tudom, hogy mint PÁR, nem működnek már régen. Gazdasági egységet tartanak fenn. (Ami egyébként a házasság elsőszámú célja.)

35/N

2013. jan. 3. 14:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Vannak... akik így akarják... Mert alapból nem szabad hagyni ellaposodni a kapcsolatot, nem szabad teherbe esni ha nincs rendbe minden, nem kell együtt maradni ha már semmi értelme... de sokan inkább élnek egy megszokott kapcsolatban tovább minthogy véget vessenek neki és mással legyenek utána boldogok. Sose értettem.
2013. jan. 3. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!