Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mennyi idő után jegyezted el a párod?
Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi ki mikor érezte azt, hogy eljött a PILLANAT, és meg kell kérni a párja kezét... :)2013. jan. 3. 10:30
1/10 anonim válasza:
10 éve vagyunk gyütt, és még nem
2/10 anonim válasza:
Mi másfél évig csak interneten keresztül beszélgetünk és közben 1 szer sem találkoztunk , mikor elsőnek találkoztunk onnantól számítva 2 hónap és már az eljegyzési gyűrű a kezemen van. Most már csak az esküvőt várjuk ,pár hét.
3/10 anonim válasza:
én személy szerint most is igy érzek és csak 5 honapja vagyunk együt. szoval ki mikor ugy érzi akkor jöt el az idő, ha te ezzen gondolkozol akor valoszinű, hogy nem sokara neked is eljön:P
5/10 anonim válasza:
mi 5,5 éve vagyunk együtt, a párom már utalgat rá, hogy tervezgeti és hogy vannak ötletei, hogy hogy fogja...;)
6/10 anonim válasza:
3 év után kérte meg a párom a kezem,akkor másfél éve éltünk együtt.
7/10 anonim válasza:
én ezt nem értem.. mi lassan 2 éve járunk, de nem mutatja ennek semmi jelét:(
8/10 anonim válasza:
ma 11:04
szerintem ezen ne aggódj :) 2 év után az én párom se mutatta semmi jelét...csak mostanában kezdett el ezen agyalni hogy mikor és hogyan...:) lehet hogy a te párod még várni akar, hogy biztosabb legyen a kapcsolat :)
9/10 anonim válasza:
Mi még csak 3 hónapja vagyunk együtt, még nem kért meg. De sokszor mondja, hogy nem szeretne sokáig várni vele. De én még abszolút nem is vagyok erre felkészülve úgyhogy remélem vár még vele legalább az 1. évfordulóig. Előző barátnőjével 3 évig voltak együtt és nem kérte meg.
Előző kapcsolatom nekem is 3,5 évig tartott ott sem volt eljegyzés. Lehet én rontok el mindig valamit :S
10/10 anonim válasza:
jaa, az igaz.. de itt körülöttem sorra kérnek meg mindenkit:( mondjuk, nem hinném h attól bármi is megváltozna, vagy más lenne.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!