Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttál olyan home-videot, amin a párod van az elozo barátjával? Hogy lehet túltenni magad ezen a "traumán"?
Egy veletlen "balesetnek" koszonhetoen beleneztem a parom "homevideojaba", amit az elozo baratjaval keszitett.
Amugy rendkivul jo a parkapcsolatunk mind a szex teren, mind erzelmileg.
Nagyon szeretjuk egymast!
Amikor idekoltozott hozzam, az oreg CD-i bekerultek az en lomis cuccaim koze - a garazsba.. , szoval biztos vagyok benne, hogy nem nezegette a felvetelt, es maximalisan elhiszem neki, hogy elfelejtette a felvetel/CD letezeset.
Tudom, hogy nem jelent szamara semmit az elozo baratja, es a felvetel.
Ennek ellenere remkepek gyotornek azota, ha ebren vagyok/ha alszom be-be villannak kockak a felvetelbol...
Azota kisse ellenseges vagyok a parommal vagy eppen csak osszetort, amikor eszembe jut a felvetel.
Tudom, hogy nem csalt meg, de megis olyan erzesem van...talan mert lattam, hogy mas ferfi erinti utanam.!(?)
Nagyon nem szeretnem elvesziteni, de tudom, hogy lassan az agyara megyek a lehangoltsagommal vagy eppen a mogorvasagommal. Egyszere mar mondtam is neki, hogy gyulolom, amiert ilyen felelotlenul kezelte a felvetelt, es eselyt adott annak, hogy belenezzek.
Hogyan tudnam "kitepni" a felvetel kockait a fejembol???
Biztos voltam benne, hogy hamar megjelennek
a magukat viccesnek velt emberkek...
Koszonjuk az epito jellegu hozzaszolast.
A kommentem az elso valaszadonak szolt.
A masodik valaszadonak koszonom a kommenjet, de pont az a bajom, hogy keptelen vagyok tultenni magam, megha tisztaban is vagyok a tenyekkel: szeretjuk egymast, es voltak elottem emberek...
Nem, oda nem.
Oda Te kaptad, apadtol! - Batmannek oltozve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!