Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Láttál olyan home-videot,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láttál olyan home-videot, amin a párod van az elozo barátjával? Hogy lehet túltenni magad ezen a "traumán"?

Figyelt kérdés

Egy veletlen "balesetnek" koszonhetoen beleneztem a parom "homevideojaba", amit az elozo baratjaval keszitett.

Amugy rendkivul jo a parkapcsolatunk mind a szex teren, mind erzelmileg.

Nagyon szeretjuk egymast!

Amikor idekoltozott hozzam, az oreg CD-i bekerultek az en lomis cuccaim koze - a garazsba.. , szoval biztos vagyok benne, hogy nem nezegette a felvetelt, es maximalisan elhiszem neki, hogy elfelejtette a felvetel/CD letezeset.

Tudom, hogy nem jelent szamara semmit az elozo baratja, es a felvetel.

Ennek ellenere remkepek gyotornek azota, ha ebren vagyok/ha alszom be-be villannak kockak a felvetelbol...

Azota kisse ellenseges vagyok a parommal vagy eppen csak osszetort, amikor eszembe jut a felvetel.

Tudom, hogy nem csalt meg, de megis olyan erzesem van...talan mert lattam, hogy mas ferfi erinti utanam.!(?)

Nagyon nem szeretnem elvesziteni, de tudom, hogy lassan az agyara megyek a lehangoltsagommal vagy eppen a mogorvasagommal. Egyszere mar mondtam is neki, hogy gyulolom, amiert ilyen felelotlenul kezelte a felvetelt, es eselyt adott annak, hogy belenezzek.

Hogyan tudnam "kitepni" a felvetel kockait a fejembol???

#home-video
2013. jan. 2. 19:04
1 2 3
 11/23 Shai-Hulud ***** válasza:
72%

Látom, azt hiszed, hogy cikiznek, pedig nem.

Ezek tényleg pozitív hozzászólások voltak.

Sajnos, akár tetszik, akár nem, el kell fogadnod, hogy mást is szeretett előtted, mással is volt - de hiszen ezt te tudtad eddig is.

Tudom, nagyon rossz dolog látni is ezt, és elhiszem, hogy valóban nehéz túltenned magad rajta, de muszáj, hidd el, mindkettőtök érdekében muszáj!!!

Hiszen mint írtad is, jó a kapcsolatotok, szeretitek egymást, akkor pedig ne az járjon az eszedben, hogy mi is volt előtte!

Bár nem írtad, de gondolom neked is volt valakid őelőtte. A fejed tele van emlékekkel arról a kapcsolatról - akár magadat is láthatnád egy olyan szituációban, amiben őt láttad. Ugye ez nem zavar, hiszen biztos vagy önmagadban.

Benne miért nem bízol? Ha még mindig az előző barátja kellene neki, biztosan nem veled lenne, és nem lenne rendkívül jó a kapcsolatotok - főleg érzelmileg nem.

Tedd fel magadnak a kérdést, hogy szerinted VALÓBAN szeret-e téged? Valóban rád van szüksége és neked őrá? Tényleg megvan köztetek az a fajta bizalom, és őszinteség, ami szükséges egy igazán jó kapcsolathoz?

Ha a fentiekre igennel válaszoltál, akkor most állj a tükör elé, és röhögd ki magadat, mert éppen most csináltál a bolhából elefántot.

Próbáld meg (tudatosan) kielemezni, hogy miért is zavar téged ennyire a dolog, és eljutni arra a következtetésre, hogy nem az a lényeges, hogy mi volt régen, még mielőtt találkoztatok, hanem igenis SOKKAL fontosabb mindaz, amit egymásnak tudtok adni. Ha ezt így is érzed, meglátod, nem is fogod olyan nagy dolognak látni ezt a videót.

A múltat nem kell megtagadni, de el kell fogadni. Neked is az övét, és neki is a tiédet. De ezen a múlton nem múlhat a jelen és a jövő.

2013. jan. 2. 19:27
 12/23 A kérdező kommentje:

Tudja, hogy lattam.

Beszelgettunk is errol sokat, sokszor.

Nem ezzel van a problema.

A problema, az emlekkep. Azt nem tudom "eluzni"...

2013. jan. 2. 19:28
 13/23 Shai-Hulud ***** válasza:
100%
Visszavonom, nem voltak pozitív hozzászólások, csak a második... :-(
2013. jan. 2. 19:29
 14/23 A kérdező kommentje:

Bizok benne.

Tudom, hogy szeret,

tudom, hogy en kellek neki,

tudom, nem jelent semmit neki a felvetel es az ex,

es tudom(megha hihetetlennek is hangzik egyeseknek),

hogy nem fogja mas "szurni" utanam... ugyanis 3 honapos terhes, eletunk legszebb szakaszat kene epp megelnunk,

es lelkiismeret furdalasom is van amiatt neha, hogy egy ilyen "aprosag" miatt nem tudok(tudunk) arra koncentralni 100%-osan, amire elvarhato lenne ilyenkor.

2013. jan. 2. 19:37
 15/23 anonim ***** válasza:
ha ilyen komoly a helyzet, és egy/két/három hónap múlva is ugyan olyan élénkek az emlékképek, ha drága is, érdemes lenne felkeresned egy pszichológust. ez fontos ha ilyen terveitek vannak.
2013. jan. 2. 22:47
 16/23 anonim ***** válasza:
61%
Viccen kivul szerintem keszitsetek sajat videot, hogy felulird az agyadban az elozo kockakat. Szerintem ez segitene. Ha nem csinaltok, akkor csak idovel fog elmulni a rossz erzes.
2013. jan. 3. 16:20
 17/23 A kérdező kommentje:

Oriasi otlet! - mar csak azert is, mert nekem is eszembe jutott mar ez:)

Tegnap reggel elo is altam az otlete(d)mmel,

es ha eloszor bizarrnak is talalta, es nem sok kedve volt hozza(az elozo video is csak 1-2perces volt, mert egyszeruen rosszul erezte magat a kamera elott), de belement, sot vegul kifejezetten jo otletnek tartotta, es mindketten bizunk benne, hogy ez majd segit.

Sot, mar el is kezdett mukodni a dolog, mert egesz nap a majdnani kozos videonk jart a fejemben, nem pedig az elozo.

Szoval a kamera toltes alatt all, es alig varom, hogy felebredjen mar..;)

2013. jan. 4. 08:57
 18/23 anonim ***** válasza:
Szupersag :)
2013. jan. 4. 12:22
 19/23 Shai-Hulud ***** válasza:
Kívánom, hogy jöjjön be az ötlet, soxerencsét!!! :-)
2013. jan. 4. 14:07
 20/23 anonim ***** válasza:
írd majd meg, h mik a fejlemények, ahogy nézem, sokan izgulnak itt érted :)
2013. jan. 9. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!