Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom magam túltenni azon hogy az ex annyira közömbös és ezt mindig érezteti velem. Mit tegyek?
olyanokat írogat, hogy örülne annak, ha lenne barátom, mert örülne a boldogságomnak, ha bármit sérelmezek a múltból, vagy mából, egyszerűen röhög rajta, elkértem tőle egy dolgot, ami nála maradt, azt mondta majd bedobja a postaládába (látni sem akar), ezek mellett közli hogy miattam van vége, én vagyok a sz*r, meg a hibás. szóval amíg én itt vergődöm az életben egyedül, ő megkönnyebbülve úszik a boldogságban és folyamatosan hangoztatja, hogy minden kontaktot teljesen zárjunk le. kidobott és megint kidob.
Szóval úgy érzem, hogy átvert aljas módon(házasságot ígért, kint dolgozott, éveket vártam rá, erre elhagyott)átlépett rajtam, megalázott (mindenkinek azt adja be, hogy én megbízhatatlan vagyok ezért ő kidob)és repked a boldogságtól. érzelmileg, lelkileg teljesen tönkrevágott. és nem elég hogy egy szakítást kell túlélnem, de ezzel együtt szembesülnöm kell azzal is, mennyire semmibe vesz, semmibe néz. nem is tudom melyik fáj jobban :( és ha olyanokat írok neki, hogy végre de jó nélküled, vagy próbálok kemény csajnak tűnni, akkor is csak azt kapom, hogy ennek örül, hogy így gondolom.
Mit lehet tenni ilyen helyzetben? mert ölni ugye törvényellenes.
"mert ölni ugye törvényellenes"
Már nem is vagyok ezután olyan biztos benne, hogy CSAK a barátoddal voltak gondok...
nem tudom hogyan tegyem a lelkemet helyre, hogy felálljak.
mert kihasználtak, megaláztak és jelenleg rajtam röhögnek. így összefoglalva dióhájban. és én ettől kb a padló alatt vagyok. hogy kaparjam fel magam. ez a kérdés!
Hát ez nehéz dolog, bár én még tini vagyok, de azért írok..hátha hasznos lesz számodra egy picit.:)
Először is, nem hiába szokták ilyenkor azt tanácsolni, hogy szakíts meg vele minden szálat. Ha ír, akkor ne is írj vissza neki(szerintem annál idegesítőbb nem nagyon van, mint amikor facen elolvassák az üzenetet, majd pedig nem írnak vissza+én is ezzel idegesítettem a volt barátomat). Azt vettem ki az írásodból, hogy Ő akarja lezárni a kapcsolatotokat, ha rajtad múlna nem így lenne("folyamatosan hangoztatja, hogy minden kontaktot teljesen zárjunk le. kidobott és megint kidob."), tudom nehéz lehet, de akkor is tartsd magad annyira, hogy ne keresd többet(töröld ki a számát is szerintem..nehogy egyszer bánatodban felhívd). Mikor az első barátommal szakítottunk, egy ideig még kerestem, ő meg mindig flegmázott és bunkózott velem, na ezt egy idő után megelékeltem és nem írtam neki..nem egészen egy hónap múlva kaptam egy üzenetet ezzel "Szia, mizujs?:)"..
megkérdeztem az exet. hát megint azt kaptam, hogy én vagyok a hibás mindenben és ez nem fog soha változni.
mért nem vagyok én szerethető? vagy miért? mit kell ilyenkor tenni, amitől jobb lehet?
6-os vagyok
Figyelj, ha már nem 1x azt mondta, hogy zárjátok le, akkor szerintem ezzel csak magadat kínzod tovább..:S
lehet igazad van.
de olyan jó neki, hogy olyan könnyű neki,nekem mitől olyan nehéz? elhagytak és bumm. miért nem vagyok már toppon, meg vigyorgós boldogságban????és már hónapok óta vagyunk külön! már magamat kezdem utálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!