Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom magam túltenni azon hogy az ex annyira közömbös és ezt mindig érezteti velem. Mit tegyek?
olyanokat írogat, hogy örülne annak, ha lenne barátom, mert örülne a boldogságomnak, ha bármit sérelmezek a múltból, vagy mából, egyszerűen röhög rajta, elkértem tőle egy dolgot, ami nála maradt, azt mondta majd bedobja a postaládába (látni sem akar), ezek mellett közli hogy miattam van vége, én vagyok a sz*r, meg a hibás. szóval amíg én itt vergődöm az életben egyedül, ő megkönnyebbülve úszik a boldogságban és folyamatosan hangoztatja, hogy minden kontaktot teljesen zárjunk le. kidobott és megint kidob.
Szóval úgy érzem, hogy átvert aljas módon(házasságot ígért, kint dolgozott, éveket vártam rá, erre elhagyott)átlépett rajtam, megalázott (mindenkinek azt adja be, hogy én megbízhatatlan vagyok ezért ő kidob)és repked a boldogságtól. érzelmileg, lelkileg teljesen tönkrevágott. és nem elég hogy egy szakítást kell túlélnem, de ezzel együtt szembesülnöm kell azzal is, mennyire semmibe vesz, semmibe néz. nem is tudom melyik fáj jobban :( és ha olyanokat írok neki, hogy végre de jó nélküled, vagy próbálok kemény csajnak tűnni, akkor is csak azt kapom, hogy ennek örül, hogy így gondolom.
Mit lehet tenni ilyen helyzetben? mert ölni ugye törvényellenes.
ismét a 6-os vagyok..
Őszintén szólva lehet őt is megviselni, csak ő nem mutatja ki.
Az első barátommal miután szakítottunk elég rosszba voltunk. Viszont sok közös barátunk van, ezért folyton csak azt hallgattam tőlünk, hogy már mennyire túl van rajtam,hogy így meg úgy leszar engem, bulizik-csajozik és, hogy mennyire boldog. Azonban egy ideje elég sokat beszélünk megint és elmondta, hogy őt is rettenetesen megviselte, hogy szakítottunk, csak hát ő nem mutatta ki, MERT nem akart gyengének tűnni előttem és a barátai előtt. Nem tudom, hogy ez mennyire volt igaz, de szerintem nem hazudott és tényleg ő is szarul volt, pont úgy mint én.
akkor végképp egyedül leszek. eddig sem állt senki mellettem csak ő, úgy ahogy. amikor minden srác lesz*r ő volt az egyetlen aki azt írta, jobbulást, amikor mások vissza sem írnak, ő hozott mikulásra ajándékot a postaládámba, amikor mások ki akarnak használni, ő írt egy szomorú szerelmes lezáró levelet, ő volt mindig az egyetlen, aki gondol rám.
most is csak azt akartam kérdezni, hogy hogyan kell talpra állni? azt már közöltem most vele, hogy ne írjon többé, hátha igaza van és jobb lesz. eddig ok. és tovább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!