Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális szerintetek?
Figyelt kérdés
barátnőm behisztizett h elmentem az 1 ik legjobb barátomhoz 3-4 órára és be volt hisztizve h ő miért nem jöhet meg milyen dolog ez pedig 2 héttel azelőtt mondtam neki , hogy én el fogok menni inkább ne gyere , hogyha hisztizni akarsz ezen mondta nem baj addig itthon elgépezget én voltam a hibás , hogy elmentem vagy ő a beteg , hogy ezen behisztizett?2013. jan. 2. 22:50
1/4 Patrik24 válasza:
Ő hisztizik, lassan vécére sem mehetsz nélküle vagy mi?? 3-4 órából gondot csinálni...biztos nincs más gondja.
2/4 A kérdező kommentje:
én sem értem főlleg , hogy előtte mondtam 2 héttel h menni fogok inkább ne jöjjön ha nem tetszik :) de leszartam igazából :D nem az anyám , hogy megmondja :)
2013. jan. 2. 22:55
4/4 A kérdező kommentje:
hát ilyen szempontból sajnos igazat kell , hogy adjak :S
2013. jan. 2. 23:01
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!