Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátőmet belsőleg az exemhez hasonlítom, akkor jogos a sértődése?
Figyelt kérdés
csak annyit mondtam h belsőre hasonlít az exemhez, mert ezek a belső tulajdonságok pont az ideálom, mint amilyen ő is
erre ő megsértődött, h az exemhez hasolítottam
2013. jan. 2. 19:42
1/9 anonim válasza:
sztem ez hülyeség, nem kell rajta megsértődni:D
2/9 anonim válasza:
Csak a tapasztalatodat mondtad ki. De azért mondd el, hogy ő jobb. ;)
3/9 anonim válasza:
legközelebb azt domborítsd ki benne amiben jobb mint az ex-ed
vagy inkább ne hasonlítsd ha erre ugrik
5/9 anonim válasza:
Szerintem egy lány sem örül neki, ha a barátja, hovatovább, szerelme esetleg, egy exéhez hasonlítja. Most gondolj bele, neked jól esne, ha a barátnőd folyton az orrod alá dörgölné, milyen volt az exével? Lehet, csak én vagyok így vele, de szerintem a lányok alapból szeretnek különlegesek lenni, és pláne a barátjuk szemében... Ha te meg azt mondod, előtte már volt valaki, aki olyan, mint ő... Hát... ezt szerintem senki se szereti hallani. Inkább arra kéne fektetned a hangsúly, hogy biztosítsd, ő különleges számodra, és nem az exszel összehasonlítani.
6/9 A kérdező kommentje:
Még szép, h különleges lány, épp ezért vagyok vele. Lehetnék mással is és csak kiemeltem h ez milyen jó tulajdonsága ez, mert épp ez az ideálom, ha nem ilyen lenne szóba sem állnék vele.
2013. jan. 2. 20:00
7/9 anonim válasza:
Mondjuk én megsértődnék, mert hogyha ilyet mond rám, akkor tuti, hogy az ex még nincs elfelejtve! Bár lehet, hogy ez én vagyok :)
Nem tudom, mondtad volna neki, hogy "Te vagy életem értelme" és egyéb lírai dolgokat kellene mondanod neki.
8/9 anonim válasza:
Nincsen ebben semmi sértődni való, a barátnőd szerintem rossz kedvében van, hogy ezen megsértődött.
Ahogy te is írtad, van egy ideálod, ami azért jó dolog, mert tudod, hogy kit keresel. Ez a lány ebbe az ideálba beleillik. Örüljön neki :D
22L
9/9 anonim válasza:
Lehet, hogy sokak szerint ezen hülyeség megsértődni, de nekem se esett volna jól. Lehetett volna úgy fogalmazni, hogy a belső tulajdonságai alapján megfelel az ideálodnak, felesleges volt hozzátenni, hogy az exed is ilyen volt. Remélem, azt azonban kidomborítottad, hogy benne mi más, mint az exen, hiszen valamiért csak ex az ex, és nem nem ő van jelenleg is az életedben. Szerintem a barátnődet pont ez zavarja, hogy esetleg így a szemedben ugyanolyan az ex, mint ő, tehát nincs benne semmi más pluszban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!