Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy srác. Mit lépjek? Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Santő kérdése:

Van egy srác. Mit lépjek? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Facen rámírt egy fiú.nagyon kedves,aranyosakat ír meg minden de úgyérzem egy kicsit már nyomul is,hiszen élőben még nemis találkoztunk.jót beszélgetünk.Be is jövök neki megkérdeztem.a telószámomat is elkérte,persze még nem adtam meg,erre meg aztmondta hogy ez tetszik neki hogy nemadom könnyen.aztmondta aranyos,kedves vagyok.Találkozni akar,meg kamozni de nekem ez még korai.csak 2 napja "ismerem".profilképem alapján mondta hogy szépvagyok, de félek hogyha majd élőben meglát akkor mitszól :/ ,mert a prof képemen csak kb a nyakamtól látszok.

Félek hogy élőben más lesz.

Mennyi idő után talizzak vele?

szerintetek nyomul?

BÁRMILYEN TANÁCS VÉLEMÉNY?! köszi.:) L/14

2012. dec. 31. 18:01
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
egyidős velem. szerintem ő nem akar nyomulni csak ilyen. de én ezt annak veszem egy kicsit.mert már becézget.:D énsem vagyok vele paraszt:D sőt énis aranyos vagyok vele csak furcsa nekem. KÖSZI a válaszokat:)
2012. dec. 31. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!