Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt várná, hogy most én lépjek? Van egy srác, akivel kezdtünk "ismerkedni" szemezés, pár szó, köszönés, de mostanság nem köszön, csak bámul meg ilyenek, nem tudom mi lehet az oka.
Figyelt kérdés
Egyszer amikor pont mellette telefonáltam, pont hangosan mondtam a telóba, h szia, és ő odanézett és csalódottan vissza, h nem neki mondtam. esetleg ezen besértődött volna, mást nem csináltam :S és azóta nem köszön. lehet ebből még vmi? :S elég gagyinak tűnik ez a szitu :S vagy azt várná, h én köszönjek?2009. máj. 5. 20:54
1/2 anonim válasza:
Köszönj neki bátran, és mosolyogj akkor tudni fogja h neked is bejön! :) Kezdeményezz vele beszélgetést abban még nincs semmi extra! Sok sikert! :) (esetleg msn)
2/2 anonim válasza:
Szerintem menj oda hozzá magyarázd el a helyzetet hogy épp telefonáltam blablabla... és már dumáltok is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!