Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 vagyok és tetszik egy 21 éves srác, aki szeptemberben megy ki Angliába. Olyanokat ír, hogy talizzunk személyesen hogy meglegyen a varázs. Vannak jelek amik arra utalnak, hogy tetszem neki, de nem mondta még. Sztetek lépjek én?
Nekem volt ilyen, én belebonyolódtam, bár nekünk összesen volt egymásra másfél hetünk, mielőtt elment volna külföldre. Hihetetlen jó volt, felforgató, forró, szenvedélyes élmény, ráadásul titokban, mert akkor még egy egyre rosszabb párkapcsolatban vergődtem. Miután elment, én egy ideig gondolkodtam, hogy mi legyen, aztán csomagoltam otthagytam az akkori barátomat, a külföldön lévővel leveleztünk, egyszer volt itthon, akkor találkoztunk, ami jó volt (nem volt szex azon az alkalmon) aztán egy év múlva hazajött. Addigra nekem lett új párom, akivel boldog lettem.
Kettőnk közt meg vibrál valami, de nem mentem bele megint, mert szeretem a barátomat. Azóta is ott van, hogy mi lehetett volna ha nem megy el, ha kimegyek hozzá mikor hívott, ha megvárom míg hazajön és nem kezdek párkapcsolatba, de már mindegy. Szép élmény volt, biztos csodás lett volna együtt hosszabb távon is, de így alakult.
Egy találkozás nem nagy dolog, még az is lehet hogy rájössz, nem is vonzó. Ha meg mégis, akkor lehet egy szép, bár én mindig is olyan voltam, hogy nem vettem fel nagyon a dolgokat, elmegy, elmegy, nincs tovább, nincs tovább tele van férfiakkal a bolygó, akad ott még másik úgy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!