Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy kiengeszteljem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy kiengeszteljem?

Figyelt kérdés

Egy volt pasimmal mentem el ma füvet venni. Mikor jöttünk már visszafele felhívtam a mostani barátomat, hogy akkor jön-e 7-re, ahogy meg lett beszélve. Hallotta annak a hangját akivel voltam. (ismerik egymást, de a barátom nagyon nem bírja). Jött, és akkor tökre ki volt akadva, hogy mit keresek én a másikkal, meg hogy mért pont tőle veszek, meg ilyenek. Kérdeztem, hogy melyikért haragszik jobban: hogy a másikkal voltam, vagy a fűért. És mondta, hogy mind a kettőért. Még puszit se adott jóformán csak mikor jött meg ment, szinte alig szóltunk egymáshoz. Megértem, hogy haragszik, nekem se tetszene, ha egy volt barátnőjével találkozna, bocsánatot is kértem tőle. A fűre meg mondtam, ha gondolja akkor kidobom ha ezen múlik, nem érdekel. És kb azzal ment haza, hogy menjek fel és tépjek be. Most nem szeretném az olyan válaszokat olvasni, hogy mert milyen hülye vagyok, hogy füvezek meg ezeket. Hanem, hogy mit tegyek, hogy ne haragudjon, vagy legalább kicsit nyugodjon meg.

Ezeket mondta:majd holnap hívlak vagy nem tudom, ne haragudj de most még az se megy nekem, hogy itt álljunk egymással szemben, nem tehetek róla hogy felhúztam magam ezen, majd holnapra kialszom vagy a holnaputánra(kb elmondta péntekig). Szóval nem tudom. Szeretnék ellene tenni, hogy ne legyen ilyen. (csütörtökön két hete, hogy együtt vagyunk.)

Bocsi, hogy kicsit hosszú lett...

2009. aug. 25. 21:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Pedig őszinte leszek: nem mindenkinek fekszik az, hogy te füvezel. Én úgy vagyok vele, hogy tőle azt várd el, amit te is tennél a helyébe. Kiengesztelés? Lehet most riasztottad el magadtól... kérj bocsánatot, mondd hogy többet nem fordul elő. De akkor tényleg ne forduljon elő... a fűvel kapcsolatosan meg, egy nagyon kedves barátnőm tönkrement tőle........
2009. aug. 25. 21:51
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
Csütörtökön lesz 2 hete hogy együtt vagytok? Akkor meg mi a f*szért rágódsz ezen? Nem tetszett neki, így járt, hagyd ott és szard le! Felejtésül pedig tépj be, hülye r*banc...
2009. aug. 25. 21:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Elso vagyok: gondolj bele abba, hogy ha most meg tudod bántani butaságokkal, akkor mi lesz később? Vagy alkalmazkodtok mind a ketten egymáshoz, vagy maradjatok ennyiben.
2009. aug. 25. 21:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom mért is vagy hülye ribanc. Erre nem voltam kíváncsi. Szerintem az emberek nem azért kérdeznek itt, hogy ilyeneket mondjanak róla, így látatlanban. Tudom, hogy nem sok idő a két hét, de tudom, hogy szeret, mert azért ne úgy képzeljétek el, hogy két hete találkoztunk és összejöttünk. Ő ezt előtte is tudta rólam és mondtam neki, hogy akkor többet nem, ha szeretné. És komolyan is gondoltam.
2009. aug. 25. 22:01
 5/6 anonim ***** válasza:
én is kiakadnék ha a barátom az exével menne valahova:/ légy hozzá őszinte:) bár sztem még nem ismerhetitek egymást annyira, hogy tudd, hogyan kérj bocsánatot. tipp: ne találkozz az exeddel többet.
2009. aug. 25. 22:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Úgy látszik nem is kell kiengesztelnem. Tegnap este jött még és még ő kért bocsánatot. De mondtam neki, hogy én nem haragszom, igaza volt. Amúgy már eléggé megismertük egymást 2 és fél év alatt. Ennyi ideje vagyunk jóban.
2009. aug. 26. 08:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!