Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevalljam neki? lent.

Figyelt kérdés
Az a helyzet h a jelenlegi barátom volt nekem mindenben a legeslegelső.Csók,petting,szex.Ő viszont azt tudja hogy vele vesztettem el a szüzességem.Nem is tudom miért mondtam neki h voltak előtte már talán tapasztaltabbnak akartam tűnni előtte.Szerintetek(már több mint féléve járunk)elmondjam neki?Fiúk,ti hogy reagálnátok?becsapottnak éreznétek magatokat vagy örülnétek? köszönöm a válaszokat! 15/L.
2009. aug. 25. 19:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát ebben az esetben szerintem megértő lehet, ha szeret. Inkább örülni fog neki és talán ellensúlyozza a kis hazugságot. Pedig az sem lesz volna ciki ha azonnal tudta volna. Bár ígérd meg hogy nem fogsz hazudni többet és tartsd is be.
2009. aug. 25. 19:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha én fiú lennék kissé zavarba jönnék ilyen kijelentéstől, de csak az IGAZAT! Mond el, hogy iért mondtad ezt neki, szerintem ha szeret, nem fog ilyenért kidobni.
2009. aug. 25. 19:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

jelenlegi barátod volt mindenben a legelső, ő viszont azt tudja,hogy vele vesztettem el aa szüzességem.

most akkor mivan?:D XD

2009. aug. 25. 19:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Hö? előző kommentelő, most vele vesztette el vagy veled?

Velem is ez van. És a mai napig nem tudja és én is gondolkozom hogy bevallom neki.

Bánt a lelkiismeret :) L/22

2009. aug. 25. 19:44
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Pedig a pasiknál ez főleg nem gáz! Örülni fog a te barátod is.
2009. aug. 25. 19:59
 6/7 A kérdező kommentje:

19:41

csók és petting volt mással is-ő így tudja :)

bocsi ha nem volt érthető!

Többiek:hát igen,remélem így lesz és nagyon gondolkozom hogy elmondom neki :)

2009. aug. 25. 20:13
 7/7 anonim ***** válasza:
22%
hazug ribi
2009. aug. 27. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!