Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság vagy szerelem? Bevalljam neki? help!
Van egy srác,akibe 2éve szerelmes vagyok. 7hónapig jártunk majd szakítottuk, mert elég bunkó stilusa van, én pedig sokszor érzékeny vagyok.
Azóta álladóan ölelget, puszilgat, odajön és kedves velem, stb. nekem azt mondja, hogy már nem akar semmit, de az egyik haveromnak elmondta, hogy újrakezdené, és hogy mindennél jobban szeretett... (van aki azt mondja, csak azért mondta ezt a haveromnak, mert tudta h úgy is elmondja nekem...)
szerintetek csak szórakozik, vagy tényleg akar valamit?
Ha tenyleg ugy szeret, miert nem neked mondja?
Talan 11 eves? Mert kb abban a korbanez lenne a normalis megoldas! :S
köszönöm a kommentet.
néha nagyon gyerek tud lenni. csak nem értem, mért nem tudja konkrétan megmondani, mikor kérdezem, hogy akar e valamit... ezért is érzem azt, hogy nem mondja komolyan.
Teljesen azt érzem rajta, hogy nem tud dönteni.
Igazából, az is a baj, hogy a legjobb barátja 3éve szerelmes belém, és mikor összejöttünk ő ezt tudta. És most - ő elmondása szerint - nem akarja mégegyszer ezt tenni vele, mert a srác eléggé megutálta (amit megértek) és most próbálják rendbehozni a dolgokat...
ez befolyásolhatja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!