Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy igaz szerelem hogy kezdődik? 1. amikor először látod rögtön "beleszeretsz" 2. amikor először látod csak szimpatikus, aztán ahogy egyre jobban megismered beleszeretsz.
2.
Az 1.-re valami átkozottul rá lehet fázni.
A szerelem nálam "egyszerű" biológia, így nem tudom, mi az "igaz" szerelem.
De ha a 2 opció közül kell választani, nekem mindig a 2. volt.
Nálam az 1.
Valamit éreztem az első pillanatban, de akkor még nem tudtam mi az.
Szívok is miatta eleget.
nekem most az elsó van.
neten egy társkeresőben rám írt, és kiderült épp ott van ahol én csak egy másik épületbe. Éjfél volt, de nem féltem, komolyan, és semmi olyan se volt.... csak annyi, hogy beleszerettem, fél éve... és azóta is remegek ha rá gondolok, ha meglátom elakad a lélegzetem... persze ő nem érez semmit... így kell élnem mellette, belehalni sincs már erőm. De legalább tudom, hogy létezik a számomra tökéletes, még ha az enyém sosem lehet. Emlékszem amikor először megláttam, majdnem elájultam:) maga a mesebeli herceg. De ő sajna csak "barátnak" akar, illetve már annak sem, mert jól elszúrtam, és ma este is úgy kell lefeküdnöm, hogy tudom, hogy holnap reggel bármikor összefuthatok vele....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!