Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 evesen valaki tudhatja magarol hogy a sajat nemehez vonzodik?
Azt tudhatod, hogy mi tetszik, de azt nem, hogy ez végleges-e.
Érthetőbben: Most a lányok jönnek be, de ez később változhat, sokan vannak ezzel így. Lehet, hogy mire betöltöd a 18at, biszex leszel, vagy teljesen heteró.
Az évek alatt annyi minden történik majd a testeddel, elég korai ezt megmondani.
Előző vagyok, még annyit, hogy:
Bármi történik, légy nagyon óvatos, kivel, mikor mit.
Tényleg fiatal vagy még ehhez!
1. valaszolo mindenki magabol indul ki..mar nincs facebookom.
2.,3., koszonom
"anya jobban ismer engem mint en magamat" Ezen jót nevettem. Épp most írtad le, hogy nem ismered saját magad annyira, hogy tudd.
Nos, ebben a korban szoktak a fiatalok elkezdni érdeklődni a másik iránt, de véleményem szerint ezt a szerelmet te csak bemeséled magadnak. Valahogyan az írásból, avagy a fogalmazásodból látom. Már elkezdtél érdeklődni ezek iránt a dolgok iránt, de még túl fiatal vagy mentálisan, hogy megértsd. Majd kialakul. Minden esetre, ne éld bele magad a dologba. Nekem is volt sok ilyen fellángolásom, sőt a mai napig van néhány, de amikor ott vagyok vele szemben már el is megy a vágy..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!