Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem csak szexuálisan vonzódik az anyaghoz és csak otthon hordaná! Szerintetek norámális ez?
A párod, mi?
Próbáld ki nyugodtan! Majd találsz olyat is, aki elfogad így, esetleg neki is tetszik.
Te vagy nő, vagy a párod?
Amúgy nincs ebben semmi extra. Latex-fetisiszta. Beszéljetek erről nyíltan, esetleg próbálj te is nyitni ez irányba.
A párom férfi, aki szereti a latexet. Vagyis szeretné, de nincs még neki semmi. Szerintetek lepjem meg valamivel?
Köszönöm a # 5-nek a hozzászólást, kicsit megnyugodtam hogy talán nem kirívó a vágya.
Meglepheted, de ilyen cuccokat nem egyszerű jó minőségben beszerezni. Ezeket inkább személyre szabottan szokták készíteni. A www.rubber.hu készítője Kriszta biztos tud neked, nektek segíteni.
Téged amúgy nem hoz lázba?
Próbálj nyitni te is!
A latex egyre hétköznapibb dolog kezd lenni. Sok filmben is latex ruhákat viselnek. Videoklipekben is rendszeresen feltűnik.
Nincs ezzel semmi gond.
nekem latex, bőr, lakk fetishem van de már egy "latex cicanaci" is lázba hoz!
sztem az a tuti ha magadnak is veszel, jól áll a csajoknak a szűk latex szerkó :)
(csak baromi drága. :((((((((((((( )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!