Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem csak szexuálisan vonzódik az anyaghoz és csak otthon hordaná! Szerintetek norámális ez?
Én a helyedben vmi ilyesmi göncben állítanék be a hálószobába:
:)
de mivel te azt írod a pasid szeretne bene lenni, ezért inkább neki vegyél egyet.
innen vennék. azért arra készülj fel h nem olcsó. persze lehet külföldről meg szex shopból is. szex shopban mindegyikben kb ugyanaz az 5-10 termék van, amik olcsóbbak, és kifogásolható a minőségük, de kezdésnek talán jó. Ha a teljes catsuit szerinted elsőre sok lenne, akkor én egy latex nadrággal, alsónadrággal, v tangával indítanék...
És sztem tálald úgy h ez neked is tetszik és akkor odáig lesz tőle :)
A felettem levő jót tanácsolt, kapásból egy 50-60 ezer forinttól kezdődő, méret alapján legyártható cuccot ajánlott.
Vaterán nézz körül, lehet kapni latex bugyit, melltartót, 10 ezerből kijössz. Ilyen kis méretű fehérneműnél szóba jöhet az olcsóbb, alacsonyabb minőségű cucc is. Főleg, ha még te sem tudod, mit szeretnél.
Utána jöhet a többi. De egyre figyelj: az az igazi latex, ami olyan anyag, mint egy bringa belső gumija :).
A többire csak rámondják ;)
Igen, normális. Fetish, de mivel nem árt senkinek, ezért nem számít kórosnak.
Ha a párod kiböki, hogy valamilyen fétishe van, akkor nem kell megijedni, hanem ki kell faggatni róla. Mi az ami izgatja benne? Passzív vagy aktív fél szeretne lenni? Mennyire tölt be kulcsszerepet a szexualitásában ez a dolog? Gondolom, ha minden nap beszél róla, akkor azért elég nagy szerepet.
Ezek után eldöntheted hogy teneked ebből mennyi a bevállalható. Ezek után elmehettek vásárolni, vagy megnézhetitek a netet.
Nem mindegy, hogy ő szereti csak hordani, vagy te rajtad is szívesen látná.
A legtöbb nőnek még belefér, hogy a pasija bőrnadrágban jár, különösen ha ilyen rockerforma. A latex is kifejezetten jól állhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!