Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszek /vonzódik hozzám a fiú?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, már elég régóta tetszik, és nem tudom, hogy tetszek -e neki, a barátnőim se bíztatnak hanem ez a történet : kérdezem az egyik bnőmtől :" nem értem h miért néz, de biztos h nem tetszek neki...?! (itt arra várok h mondja h miért ne tetszenél neki, de nem...) a bnőm : "hát igen" (ezt ő úgy értete h igen...tényleg nem tetszel neki)
És nem értem h akkor miért néz, miért jön oda hozzám egy csomószor (egy osztályba járunk), meg miért ér hozzám...stb.:l :'(
2012. okt. 28. 19:14
1/3 anonim válasza:
Az a legtisztább, ha félrehívod és megkérded tőle..tudom hogy nem egyszerű, de te is nyugodtabb leszel:)
2/3 anonim válasza:
Nő és nő között (még a legjobb barátnők között is) féltékenység létezik, mióta világ a világ! Ettől nem lesz ő jobb vagy rosszabb barátnő, ez természetes, hogy így reagál. Hogy rögtön hárít, mintha észre se venné, stb. Ne az befolyásoljon, hogy akiket megkérdezel, ők mit mondanak, mit látnak, mit akarnak létni. Fontos, hogy te mit érzel. Hogy tetszel-e neki, hogy vonzódik-e hozzád, azt saját magadnak kell felfedezned, és szerintem ez megtörtént, azaz vannak erre utaló jelek. Figyelj rá (a fiúra) jobban, és ne arra, hogy a környezet mit érzékel ebből. Eleve valahol arról szól a szerelem, hogy érzékenyebbek vagytok egymás iránt, jobban észreveszitek a másik pillantását, a legapróbb jeleket (amik másnak jelentéktelenek).
3/3 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy már töb éve tetszi és ezalatt 3x voltam belé szerelmes, és.. ebből 2-őt megtudodt, nem tetszettem neki, nagyon nem, de..már teljesen megváltoztam, de ha megkérdezném az nem lenne jó, mert nagyon kínos lenne, mivel nehéz lenne neki is megmondani ha nem, ha igen, azt meg főleg, és... nem tudom, nem akarnék többet iskolába járni ha nem tetszenék neki, és ciki is lenne, és tönkre menne a barátságunk!..amit nagyon nem akarok, azt terveztem h év végén egy táborba megkérdezem és addig kicsit szebbé csinálom magam:D és..meglátjuk h mi sül ki belőle:)
2012. okt. 28. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!