Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintek végülis mit érez? :/

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintek végülis mit érez? :/

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel kb egy éve ismerkedtem meg nagyon sokat beszélünk szerintem nagyából mindent tudok róla és ő is rólam.Egy év után szakitottak a barátnöjével...Néha úgy közelit hozzám(lefog,közelhúz magához)mindha többet akarna aztán hirtelen 2 napra eltaszit,ugy beszél mindha játékszer lennék.Kérdeztem miért van ez válasza Támad hogy védje magát.Mi ez?

2012. okt. 26. 19:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Talán valamilyen szinten vonzódik hozzád, de talán még magában sem biztos.

Csak játszadozik..szórakozik. Örülj, hogy csak 2 napra taszít el...engem már hetek óta le se sz*r ..

Bocs, ez nem ide tartozik.

Azt kéne eldöntened, hogy te érzel-e valamit iránta, mert ha nem, akkor fölöslegesen agyalsz ezen...ha meg érzel, akkor közeledj felé te is, és megtudod hogyan fogadja!

2012. okt. 26. 20:06
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi:) hát néha úgy érzem nagyon is kell szükségem van rá néha meg...sajnos azt sem tudom hogy kezdjek közeledni felé..nem akarok ujra csalodni.:/
2012. okt. 26. 20:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Senki nem akar csalódni, persze. De ha nem kockáztatsz, nem teszel semmit, úgy máris vesztettél. Hiszen mit teszel most?

Gondolkodsz, hitegeted magad, saját képzeleted által kitalált dolgokat húzol rá erre a srácra, és közben lehet jóval egyszerűbb az ügy mint hinnéd...de mivel félsz, nem lépsz, ezért az saját illúzióidba fetrengsz.

Nem kell ennyire túl bonyolítani mindent, közeledj felé, nőként, ne haverként....

Ugyan mennyivel rosszabb csalódni, mint a bizonytalanságban vergődni?

2012. okt. 28. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!