Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most erkeztem haza a sielesbol. A baratom nem irt sms-t, hogy jo utat vagy valami. Szerintetek nekem kene irni neki, hogy megerkeztem? Vagy varjak mig rakerdez? Koszi 19L
Figyelt kérdés
2012. dec. 30. 22:23
1/9 supra01 válasza:
Kell, és majd megbeszélni vele a dolgot. Ha csak egy délelőttre mentél el és nem írt nem gond, de ha egy hétig voltál oda, akkor az gáz.
2/9 anonim válasza:
Minek írna jó utat, amikor most érkeztél meg? Vagy én vagyok kretén és nem értem a kérdést? :D Minek várnál, írj neki bátran. :D
3/9 A kérdező kommentje:
Marmint, hogy jo utat hazafele.
2 hetig voltam.
2012. dec. 30. 22:29
4/9 anonim válasza:
Csak beszéltetek a két hét alatt nem?
5/9 A kérdező kommentje:
1-2 smst
2012. dec. 30. 22:51
6/9 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni (anyagi okokból ugyan érthető ez a kevés sms szám, ha külföldön voltál), de ha magyarországon (amit kétlek), akkor ez rettentően kevés. Nem valami szoros a lelki kötelék. Én elgondolkodnék ezen a kapcsolaton. Az voltam, aki értetlenkedett a kérdésed elején.
7/9 anonim válasza:
Gondolom tudta hogy mikor jössz haza,mivel smsezés volt ,csak annyit írj hogy rendben hazaértél és várd meg hogy mit reagál.Ha nem kérdezi hogy akkor mikor tudtok talizni akkor megkérdőjelezném hogy akarja-e még ezt a kapcsolatot.
8/9 A kérdező kommentje:
Irtam, irt vissza, hogy ez remek hir, hogy epsegben hazaertel.
Nem irta, hogy mikor talalkozzunk, talalkozunk-e, vagy pl. holnap szilveszter es mi lesz. ..
2012. dec. 30. 23:46
9/9 anonim válasza:
Nagyon Boldog Új Évet kívánok Neked Bogaram és egy igazi férfit, aki feltud keresni! :)
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!