Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha a barátnőtöktől több hétig távol lennéttek, és mikor jön haza, kimennétek elé a pályaudvarra?
Figyelt kérdés
2012. dec. 29. 14:12
2/27 anonim válasza:
ha nem lenne olyan ami fontosabb pl munka, kötelező családi program, orvos stb.
3/27 A kérdező kommentje:
Vasárnap délután, semmi más programja nincs.
De eszébe sem jut kijönni elém :(
2012. dec. 29. 14:16
4/27 anonim válasza:
Hát akkor rohadjon meg!!!
Ha pénz kellene hozzá akkor azt is összeszedném, de első lennék aki kimenne
f/20
6/27 anonim válasza:
Az nem mindegy, hogy hogyan utaztál el. Én mindig ki szoktam menni a barátnőm elé, de amikor úgy utazott el, hogy csak előző este mondta meg, hogy most 1-2 hétig nem látjuk egymást, akkor nem mentem ki elé.
Hozzáteszem, mindig időben szokott hívni, hogy ha nincs más dolgom, aki ki tudjak menni elé.
7/27 anonim válasza:
akkor is kimennék elé, ha minden nap vonattal jönne. a hiba a te barátodban van. nem lehet, hogy nem teljesen okés minden köztetek?
8/27 A kérdező kommentje:
Hónapokkal ezelőtt tudta, hogy utazom.
Nekem ez olyan rosszul esik. Le sem sz@r.
2012. dec. 29. 14:27
9/27 anonim válasza:
sz*rd le te is,én a helyedben megkérném egy barátnőm, hogy jöjjön ki elém...vagy rokont...
10/27 anonim válasza:
Nem fikázni akarom a barátodat, de én kijártam a barátnőm elé sárban hóban hidegben melegben nappal éjszaka ha jött hozzánk pedig a vasútállomás vagy 5km-re van tőlünk. Ez majdnem minden nap, pedig volt hogy hulla fáradt voltam, de érte a világ végére is elmentem volna. Több héti távollét után pedig el se tudtam volna képzelni, hogy ne menjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!