Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha egy lány azt mondja, hogy inkább a barátnőjével megy most haza?
Figyelt kérdés
Barátok vagyunk még csak.
Sétáltunk, be kellett mennem egy helyre, ő kint megvárt, mire visszaértem ott volt egy barátnője, és mondta hogy most inkább vele sétál haza. ez mit jelent? Mit kellett volna tennem?
2012. dec. 19. 14:30
1/10 A kérdező kommentje:
persze mondta, hogy majd beszélünk, meg keressük egymást stb stb..
2012. dec. 19. 14:33
2/10 anonim válasza:
Azt, hogy most a barátnőjével akart hazamenni.
3/10 anonim válasza:
Első alkalommal lehet én is ezt csinálnám (bár attól függ - de előfordulhat). Legalább a férfinak utána rajtam jár az esze.... és egyre jobban bezsong értem. Ha pedig nem érek neki annyit és nem gondol rám, akkor úgyis megette a fene.
4/10 A kérdező kommentje:
Semmi női hátsó szándék, teszt, próba vagy akármi? Mondjuk mielőtt elváltak volna útjaink már egy csomót beszéltünk, meg jó volt minden.
2012. dec. 19. 14:36
5/10 A kérdező kommentje:
#3 És említenem kéne neki ha legközelebb beszélünk? valahogy szóba hozzam a dolgot?
2012. dec. 19. 14:37
6/10 anonim válasza:
Szerintem igen. Említsd neki.
Ha érdekled és csak egy női praktika volt, akkor várja. Ha nem érdekled, akkor meg mindegy. Bár hát azt mondta, hogy "majd beszélünk" nem?
7/10 A kérdező kommentje:
De, mondta, és este beszélünk is telefonon
2012. dec. 19. 14:42
8/10 anonim válasza:
akkor nem tudom miért aggódsz. Nem kell rohanni. Nem minden lánynál válik be a gyorshajtás. Nálam se pl.
9/10 A kérdező kommentje:
Nem akarom siettetni :)
Tehát majd mikor este beszélünk, mit mondjak neki ezzel kapcsolatban?
Amugy köszi, hogy válaszolsz, mentek a zöld kezek
2012. dec. 19. 14:55
10/10 anonim válasza:
Biztos vmi megbeszélni valója volt a bnőjével, vagy már rég találkoztak. ennyi. ne láss bele dolgokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!