Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátság fiú és lány között?
Figyelt kérdés
2012. dec. 30. 19:39
11/14 anonim válasza:
igen van ám,nem 1 is. nekem sok sima lány barátom van :D 18/F
12/14 anonim válasza:
igen létezik. Nem tudom ki találta hogy minenféleképpen érezni fognak egymás iránt bármit a barátságon kìvül.
13/14 anonim válasza:
ha vki szerelmes, akkor nem akar mindenkit megd.gni. vannak ilyen gondolkodású, silány életű emberkék, de azokat csak sajnálni tudom:D
14/14 anonim válasza:
Nincs. :) Előbb-utóbb valaki többet fog érezni..és az ember túl gyenge ahhoz,hogy magában tartsa az érzéseit. Képzeld el,hogy van egy nagyonszuper fiú/lány barátod! Nagyon jól megvagytok,erre tegyük fel,hogy a lány barátodnak kialakul egy kapcsolata.Ekkor felmerül,hogy te akarsz e osztozni a legjobb barátodon egy másik fiúval is?...SOHA nincs barátság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!