Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van barátság fiú és lány között?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van barátság fiú és lány között?

Figyelt kérdés
2012. dec. 30. 19:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
68%
Meleg férfi és boldog párkapcsolatban élő nő között igen.
2012. dec. 30. 19:40
 2/14 anonim ***** válasza:
van.
2012. dec. 30. 19:41
 3/14 anonim ***** válasza:
Van.
2012. dec. 30. 19:41
 4/14 anonim ***** válasza:
30%
de miért ne lenne? vagy ti minden férfi/nő iránt éreztek vmit?:D azért ez eléggé abszurd:P
2012. dec. 30. 19:42
 5/14 anonim válasza:
1000%, hogy van mivel lány vagyok és 3 olyan fiú barátom van akik a legjobb barátaimnak mondhatók! Rengeteg lány barátom is van, de ők sokkal megértőbbek és velük sohasem veszekszem :D
2012. dec. 30. 19:47
 6/14 anonim ***** válasza:

Igen van.

Igaz eleinte voltak belőle kisebb konfliktusok a párkapcsolatainkban, de azóta rendeződtek a dolgok.

Én vagyok a férfi, nekem menyasszonyom van, ő pedig már feleség. Gyerekkorunk óta jóban vagyunk, a barátságon kívül fel sem merült egy komolyabb kapcsolat.

2012. dec. 30. 19:52
 7/14 anonim ***** válasza:
57%

A Harry és Sally című vígjátékban ezen vitatkoznak a szereplők, és a lényeg az, amivel egyet kell hogy értsek pasiként:

Nincs, mert előbb utóbb a pasi szexet akar, és ha a szex szóba kerül, a barátságnak automatikusan lőttek. Mondja is Harry Sallynek:

- Nézd, én csak azt mondom, hogy nincs olyan egészséges férfi, aki ne akarna lefeküdni egy vonzó nővel.

- És mi van ha a nő ronda?

- Nagyrészt azokat is meg akarjuk dugni.

És ez így is van. :)

Aztán van egy kitétel, hogy mégis lehet barátság, ha a pároddal közös ismerősről van szó. De kiderül, hogy ez sem jó, mert a párod ekkor azt gondolja, hogy olyasvalamit keresel a barátban, ami a párodban nincs meg, és ez valószínűleg igaz is.

Szóval nincs barátság.

Ja, és a lány aki itt írta, hogy neki van 3 is. Sally is ezt mondta, de Harry felvilágosította, hogy csak hiszed, hogy vannak. Mind meg akarnak dugni.

Bocs, így működünk.

2012. dec. 30. 19:57
 8/14 anonim válasza:

Pontosan, egyetértek az előttem szólókkal.

Általános iskolában és gimnáziumban (mivel csak erről van tudomásom) előbb vagy utóbb az egyik többet akar. Velem is ez van pont, tavaly nekem teszett ő, most én tetszem neki.

2012. dec. 30. 20:26
 9/14 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne.

Csak mert vonz szexuálisan, attól miért ne lehetnénk jóba?

2012. dec. 30. 20:58
 10/14 anonim válasza:
Szerintem van:) Nagyon jó barátok vagyunk és nem hiszem (nem tudom) h ő esetleg másképp gondolna rám, én meg csak nagyon jó barátként tekintek rá..
2012. dec. 30. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!