Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a lányról?

Figyelt kérdés
18 éves,senki se jó neki,eddig az összes fiút elutasította aki bepróbálkozott nála mert úgy válogat mint egy modell nő. Nem csúnya de azért messze van ettől a szinttől. A legszebb az egészben, hogy még panaszkodik is, hogy miért nincs senkije
2012. dec. 30. 17:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én is olyan vagyok, mint a fent leírt lány, és én úgy vagyok vele, hogy inkább ne legyen senkim mint, hogy olyannal legyek, aki nem tetszik csak azért, hogy legyen valakim. Volt már olyan, hogy összejöttem egy fiúval, aki egyáltalán nem tetszett, és rosszul éreztem magam vele, egyáltalán nem vonzódtam hozzá testileg, meg lelkileg sem. És olyan is volt, amikor olyan fiú próbálkozott be, aki úgy nézett ki, mint egy modell, viszont egyáltalán nem mozgatott meg bennem semmit. Senkinek nem kötelező olyanba belemenni, amit nem akar.
2012. dec. 30. 18:24
 12/20 anonim ***** válasza:
Egyik haverom is pont ilyen. Sokan oda vannak érte hogy milyen jól csaj. Neki senki se jó, mindenkiben talál hibát.
2012. dec. 30. 18:31
 13/20 A kérdező kommentje:

Kedves FreakNiceUglyBeaty!

Először is gratula a névválasztáshoz. A modelleket csak azért említettem mert ők szoktak nagyon válogatósak lenni, mert megtehetik mivel sok a kérőjük. A kérdést azért írtam ki mert a lány az osztálytársam sokat szoktunk beszélgetni de már idegesít a panaszkodása, hogy nincs senkije(már 2 éve ez megy). A dolog nem idegesítene ha nem lennék tisztába vele, hogy kik próbálkoztak be nála az elmúlt 2 évben. Több mint 10 en bepróbálkoztak nála és közülök ismerek 8-at(ha gázosak lennének ezek a srácok akkor nem írtam volna ki a kérdést). Most a legjobb haveromat utasította vissza, és tegnap találkoztama csajszival és elkezdett panaszkodni megint, hogy miért nincs senkije...szóval a kérdést azért írtam ki, mert nagyon nem értem a csajszit..Abban igazat kell, hogy adjak neked, hogy fölösleges összejönnie egy olyannal akivel nem tudja elképzelni, de azok után,hogy 8 olyat visszautasított akit én is ismerek és mint mondtam nem tűnnek gázosnak, már kicsit gyanús nekem a dolog...

Amúgy a barátnőmmel másfél éve vagyunk együtt és az elején nem volt komoly a dolog.Ezt csak azért mondtam el mert nem hiszem, hogy a nagy rozsaszín ködre kell várni mindig..

2012. dec. 30. 18:40
 14/20 anonim ***** válasza:
és akkor mi van, ha te ismered azt a nyolcat, akit visszautasított? attól még őbenne nem mozgatott meg senkit, és már miért kéne elfogadnia csak azért, hogy legyen valakije? nekem mindig is volt egy csomó fiúhaverom, de fizikailag nem vonzódtam hozzájuk, így már eleve halott ügy lett volna a próbálkozás. nem mindenki szereti, ha olyat kell ölelgetnie, csókolgatnia, aki iránt nem érez semmit...
2012. dec. 30. 18:48
 15/20 anonim ***** válasza:

Köszönök a gratulációdat, úgyis minden ember össze-vissza bélyegzi a másikat, gondoltam, adok egyből magamnak 4 ilyen bélyeget, mert ezek között biztos van kedvére való mindenkinek. :D

Amúgy én is utasítottam vissza ennyit, és volt közöttük olyan is, aki jól is néz ki és jófej is, csak egész egyszerűen semmit nem mozgatott meg bennem. Inkább neked kellene megérteni, hogy van olyan, aki igaz szerelemre vágyik, és valódi vonzalomra, amit te csak degradálsz "rózsaszín ködnek".

Semmi reális indok nincs arra, hogy minősítsd ezt a lányt, az pedig a te szegénységi bizonyítványod, hogy szintekre tudod helyezni az embereket, és kijelentgetni, hogy "messze van attól a szinttől".

2012. dec. 30. 18:52
 16/20 A kérdező kommentje:

"nkább neked kellene megérteni, hogy van olyan, aki igaz szerelemre vágyik, és valódi vonzalomra, amit te csak degradálsz "rózsaszín ködnek"."

Teljesen megértem. De te is értsd meg, hogy a szerelem és a hirtelen fellángolás között van különbség. És nem szoktam minősíteni senkit és szintekre osztani csupán körül akartam írni,hogy nem a saját szintjén válogat

2012. dec. 30. 19:11
 17/20 anonim ***** válasza:
basszus, pont ez az, hogy a leányzó nem hirtelen fellángoló típus, nekem se jutott még sose eszembe egyik férfiről se egy találkozás (meg még sok) után se, hogy hú, ez nekem kell. na, ez lenne a hirtelen fellángolás. az összes, akihez vonzódtam, először ismerős volt, baráti társaságban, stb. és ez szép lassan alakult ki, ha elkezdtem vonzódni hozzájuk. volt köztük olyan is, aki nagyon jól nézett ki, de fel se tűnt elsőre,pont azért, mert nem vagyok fellángolós típus, ismertem már egy jó ideje, és szimpatikus volt az ember, akkor tűnt csak fel, hogy jé, milyen jól is néz ki. ráadásul, szerintem a fenti lány is utálja, ha letámadják, én is utálom, mi az, hogy bepróbálkoztak nála? odamentek hozzá a buliban, és megkérdezték, hogy bejönnek-e neki, vagy hogy járna-e velük? mert így én is visszautasítottam volna az összeset, akárhogy is néznek ki.
2012. dec. 30. 20:37
 18/20 anonim ***** válasza:

" De te is értsd meg, hogy a szerelem és a hirtelen fellángolás között van különbség."

Engem te erről inkább ne oktass ki...

Éltem már át szerelmet többször is (mindig évekig tartott akkor is, ha nem volt jövője, és mindegyik máshogy kezdődött, máshogy fejlődött ki az érzés, szóval nem is szabvány ez, tapasztalatból mondom), elég könnyen el lehet különíteni a fellángolástól. A valós szerelem olyan, mint egy erős fellángolás, csak az a különbség, hogy a szerelem nem múlik el, sokáig ég nagy lángon, majd átalakul szeretetté, de még akkor is képes néha újra lángra kapni.

Földön járva, talajon maradva, reálisan egyszerűen nincs szerelem. :D Ennyi.

"És nem szoktam minősíteni senkit és szintekre osztani csupán körül akartam írni,hogy nem a saját szintjén válogat"

Ez a mondat egy ellentmondás, hiszen pont most minősítetted. Senkinek nincs semmiféle szintje. Lehet, hogy valakinek ő a világ legszebb nője, valakinek pedig csak átlagos. Ő gondolom azt a pasit keresi, aki szerelmeként tudna ránézni, és minden téren ő lenne számára a "tökéletes", nem pedig egy olyat, aki örül a fejének, mert konstatálja, hogy "egy szinten vannak", és jaj de jó. Mindenki úgy válogat, ahogy csak akar, és mindenkinek joga van ahhoz, hogy megalkossa a saját szempontjait.

2012. dec. 30. 21:33
 19/20 A kérdező kommentje:
jól van te nagyokos igazmondó bölcs...
2012. dec. 30. 22:54
 20/20 anonim ***** válasza:

Mindenkinek van egy elképzelése.

Ne ítéld meg azért, mert nem egyezik a véleménye a Tieddel.

Magánügy, hogy válogat. Minden következményt ő visel.

2013. jan. 25. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!