Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a lányról?
figyi képet adsz megmondom milyen
amitleritál abbol annyit hogy lehet nincs senkije...de vajon jobb lenne ha olyannal lenne akivel nem érzi ol magát/nem szereti???:)
Semmi. Rólad viszont van egy véleménykezdeményem. -.-'
Mindenki azzal jön össze, akivel akar, és megteheti, hogy válogat. Lehet, hogy később lesz barátja, sokat kell várnia, de legalább az nem egy kompromisszumokra alapuló, hamvában halott kapcsolat lesz.
A külsejét meg ne ítéld meg szabványként, lehet, hogy másnak gyönyörűbb lesz, mint bármelyik MODELL (ez is nagyon lol, hogy úgy említetted a modelleket, mint valami etalont :D).
Elutasított téged is, vagy mire fel ez a felhajtás, hogy még kérdést is kiírsz róla?
Majd 30 évesen biztos megváltozik a véleménye...
SENKI NEM TÖKÉLETES!!Mindenkiben van egy kis hiba amit elfogadunk és szeretünk a másikban..
semmit, én is válogatós vagyok, és már rég elmúltam 18, már kétszer is. mondjuk, én nem panaszkodom, hogy nincs senkim.
de tudod, azért, mert nincs senkije, nem köteles elfogadnia bárkit, akihez nem vonzódik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!