Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a lányról?

Figyelt kérdés
18 éves,senki se jó neki,eddig az összes fiút elutasította aki bepróbálkozott nála mert úgy válogat mint egy modell nő. Nem csúnya de azért messze van ettől a szinttől. A legszebb az egészben, hogy még panaszkodik is, hogy miért nincs senkije
2012. dec. 30. 17:54
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
85%
Nincs véleményem.
2012. dec. 30. 17:54
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy még egy ideig egyedül lesz.
2012. dec. 30. 17:55
 3/20 anonim ***** válasza:
Magasra teszi a mércét szerintem. Tényleg Mr. Tökéletest keresi, akiben/akin egy apró hiba sincs. Ha ilyen válogatós lesz, akkor ajjajjj...
2012. dec. 30. 17:55
 4/20 anonim ***** válasza:

figyi képet adsz megmondom milyen

amitleritál abbol annyit hogy lehet nincs senkije...de vajon jobb lenne ha olyannal lenne akivel nem érzi ol magát/nem szereti???:)

2012. dec. 30. 17:56
 5/20 anonim ***** válasza:
27%
Az hogy lekéne itatni és jól megdugni ..
 6/20 anonim ***** válasza:
Hát ennyiből még nem.ismerem
 7/20 anonim ***** válasza:

Semmi. Rólad viszont van egy véleménykezdeményem. -.-'

Mindenki azzal jön össze, akivel akar, és megteheti, hogy válogat. Lehet, hogy később lesz barátja, sokat kell várnia, de legalább az nem egy kompromisszumokra alapuló, hamvában halott kapcsolat lesz.

A külsejét meg ne ítéld meg szabványként, lehet, hogy másnak gyönyörűbb lesz, mint bármelyik MODELL (ez is nagyon lol, hogy úgy említetted a modelleket, mint valami etalont :D).

Elutasított téged is, vagy mire fel ez a felhajtás, hogy még kérdést is kiírsz róla?

2012. dec. 30. 18:07
 8/20 anonim ***** válasza:

Majd 30 évesen biztos megváltozik a véleménye...

SENKI NEM TÖKÉLETES!!Mindenkiben van egy kis hiba amit elfogadunk és szeretünk a másikban..

2012. dec. 30. 18:08
 9/20 anonim ***** válasza:
Téged ez miért zavar?
2012. dec. 30. 18:12
 10/20 anonim ***** válasza:

semmit, én is válogatós vagyok, és már rég elmúltam 18, már kétszer is. mondjuk, én nem panaszkodom, hogy nincs senkim.

de tudod, azért, mert nincs senkije, nem köteles elfogadnia bárkit, akihez nem vonzódik...

2012. dec. 30. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!